AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ ve gençlik kolları üyeleri ilimizde bulunan hastane girişlerine, sağlık çalışanlarının yanında olduklarını belirten teşekkür pankartı astılar. Asılan pankartta “Korona virüs ile mücadelemizin özverili ve fedakâr kahramanları, her türlü zorluğa ve sıkıntıya göğüs geren tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız” ifadeleri yer aldı. 

Ak Parti Bolu Gençlik Kolları sağlık çalışanlarının korona virüs ile mücadelede öz verili çalışmaları nedeniyle, Bolu Abant İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ve Merkez Ünitesi girişlerine teşekkür pankartı astı.

“ALLAH SAĞLIK ÇALIŞMALARIMIZIN YÂR VE YARDIMCISI OLSUN”

AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Abant İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ve Merkez Ünitesi girişlerine bu zorlu dönemde sağlık çalışanlarımızın yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşkilatımızın teşekkür mesajını içeren pankartlarımızı astık. Allah (c.c) sağlık çalışmalarımızın yâr ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Editör: TE Bilisim