AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 'Gönül Seferberliği Kampanyası' kapsamında Bolu’da her üye için birer fidan dikeceklerini ifade etti.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından 'Gönül Seferberliği Kampanyası' kapsamında AK Parti’nin 5 bin yeni üyesi için Kürkçüler TOKİ Memur Konutları ve Dörtdivan’da fidan dikimi yapılacak.

Öte yandan AK Parti Bolu İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, fidan dikimi için yapılacak törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da video konferans ile katılacağı belirtildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Peygamber Efendimiz şöyle buyurdu; Herhangi birinizin elinde bir hurma fidanı varken, kıyâmet kopacak olsa, derhal onu diksin! Bizler böyle bir Peygamberin ümmeti olarak ülkemizi yeşillendirmek adına elimizden geldiğince çalışacak ve gereğini yapacağız. Kurulduğu ilk günden bu kaya AK Parti ailesi olarak geleceğe emanetimiz olan doğaya değer katma gayreti içinde olduk. İktidara geldiğimiz günden bu yana toplam 4,7 milyar fidanı toprakla buluşturduk. İktidara gelişimizin 18. yıl dönümünde ülke genelinde hedefimiz 1 milyon yeni üye ve 1 milyon yeni fidandır.

 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VİDEO KONFERANS İLE KATILACAK

Doğanay, Dörtdivan’da çıkan yangın sonucu yok olan ormanlık alana fidan dikileceğini belirterek, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Gönül Seferberliği Kampanyasının kapsamında Biz de Bolu AK Parti Teşkilatları olarak Ailemize katılan 5 bin yeni üyemiz için Kürkçüler TOKİ Memur Konutları bölgesinde ve Dörtdivan’da geçtiğimiz ay çıkan yangın sonucu yok olan ormanlık alana fidan dikeceğiz inşallah. Fidan dikimi için 3 Kasım Salı günü saat 13.00’de İl Başkanlığımız Konferans Salonunda bir tören düzenlenecek. Bu törene Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da video konferansla katılacak. 81 ilimizde hedefimiz 1 milyon yeni üye. “Her üyeye bir fidan. Bir milyon yeni üye. Daha yeşil bir Türkiye" diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim