Haber: Mehmet Fatih Yalınız 

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, yapımı tamamlanmak üzere olan yeni il binasının kısa bir süre sonra açılışının yapılacağını söyledi. İl binasının yıllardır özlemini çektiklerini ifade eden Doğanay, “1.5 – 2 aylık süreç içinde Allah nasip ederse bitirip, AK Parti teşkilatlarına buyurun diyeceğiz.” şeklinde konuştu. 

AK Parti il binasındaki çalışmaların bitme noktasına geldiğini, söyleyen AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, iç tefrişat tamamlandıktan sonra yeni binaya taşınacaklarını söyledi.

AK Parti’nin yeni binasında açıklama yapan Doğanay şöyle konuştu; “Şu an itibariyle AK Parti İl Başkanlığı binasındayız. Her birimin ayrı ayrı bölümleri, odaları var. Gençlik kollarının, kadın kollarının, basının, odası var. Şu an itibariyle %85 – 90 oranında binamızı tamamladık. Şu anda kalebodur kısmı ve daha sonra da hemen tefrişat kısmına geçeceğiz, onlar da şu an hazırlanıyor. Onlar da hazırlandıktan sonra, son rötuşlar yapılacak, daha sonra da Rabbim müsaade ederse, yeni binamıza taşınacağız. Bu binamız öncelikle AK Parti teşkilatlarımıza hayırlı olsun. Yıllardır özlemle beklenen bir çalışmaydı. Burada ben şahsım olarak özellikle emek veren, katkı veren tüm arkadaşlarıma, dostlarıma, kardeşlerime, yönetim kurulu üyelerime hepsine teşekkür ediyorum, neticede burada herkesin emeği ve hakkı var. Çok yakın bir zaman içinde, takriben 1.5 – 2 ay gibi bir zaman içinde açmayı planlıyoruz. Aslında biz bu ay açmayı düşünüyorduk ama inşaat işçiliği, sektörden gelen biri olarak söylüyorum, istediğiniz her şey istediğiniz zaman olmuyor. 1.5 – 2 aylık süreç içinde Allah nasip ederse bitirip, AK Parti teşkilatlarına buyurun diyeceğiz. Sonra da Bolulu vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilisim