Kadın, Doğum ve Çocuk Ünitesi’nin olduğu bölgede yapılan çalışma hakkında Bolu Belediyesi’ne çağrıda bulunan Bolu AK Parti Milletvekili Arzu Aydın, “Ne zaman başlanacağına dair bilgi verilmeden, herhangi bir tedbir alınmadan çalışma yapıyorsunuz. Bolu Belediyesi'ni acilen göreve davet ediyorum” dedi.

Haber: Ali Çağrı Demirtaş

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediyesi’nin, İzzet Baysal Kadın, Doğum ve Çocuk Ünitesi’nin yakınında yaptığı çalışmayı inceledi. Çalışmaların yanlış yürütüldüğüne dikkat çeken Milletvekili Aydın, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaparak Bolu Belediyesi’ne çağrıda bulundu. Aydın’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Kurumun olumsuz görüşüne rağmen; ne zaman başlanacağına dair bilgi verilmeden, herhangi bir tedbir alınmadan Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin olduğu yerde çalışma yapıyorsunuz. Daha doğrusu yapmıyorsunuz nitekim bir tane ekip yok! Şeritleri dahi hastane müdürlüğü çekiyor. Hafta içi, mesai saati, insanlar çocuklarını hastaneye getiriyorlar ancak arabalarıyla giremiyorlar. Bolu Belediyesi'ni acilen göreve davet ediyorum.”

Editör: TE Bilisim