AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında;  "Kendi parti örgütü tarafından bile kale alınmayan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun hangi dirayet ve duruşla ülkenin dış politikasına yön verebileceğini ya da hangi otoriteyle terör örgütleriyle mücadele edebileceğini sormak isterdik." dedi.

 HABER: ASLI AKIŞ

 AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, TBMM Ana Bina Basın Toplantı Salonunda basın mensupları ile bir araya geldi. Bolu’ya ak partinin yaptığı yatırımlar ve hayata geçirilecek projelerden bahseden Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a da belediyesi projeleri üzerinden yüklendi.

 “BOLU ENDER BİR COĞRAFYAYA SAHİP”

Aydın, Bolu'nun, yüzde 65 orman varlığıyla, dört mevsimin bir arada yaşandığı, iklimiyle ender bir coğrafyaya sahip olduğunu anlatarak; Bolu %65 orman varlığıyla tüm Türkiye’de nam salmış Abant ve Gölcük başta olmak üzere 100’den fazla göl ve göletleriyle, kış turizminin vazgeçilmezi Kartalkaya’sıyla dört mevsimin bir arada yaşandığı iklimiyle vatanın ender coğrafyalarından birine sahiptir. Bununla birlikte Bolu sakin, mutedil, akılcı, Hakk’ın ve haklının yanında duran insan keyfiyetiyle de yaşanabilir bir şehir olma özelliği de taşımaktadır” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ YATIRIMLARDA HIZ KESMEDEN DEVAM ETMEKTEDİR”

Doğal yaşamın korunmasına azami önem gösterilerek hayata geçirilecek çalışmalarla Bolu'nun yeni turizm tesislerine kavuşacağını ifade eden Aydın; “Bolu Turizm Bakanlığımızın girişimleriyle Köroğlu Dağları turizm gelişim planının ihaleye çıkmasıyla doğanın ve doğal yaşamın korunmasına azami önem gösterilerek yeni turizm tesislerine kavuşacak olmasıyla da turizm kenti olma yolunda hızla ilerleyecektir. Tüm bunlara ilave olarak AK Parti hükümeti olarak şehrimize yapılan yatırımlarda hız kesmeden devam etmektedir” diye konuştu.

Aydın, Bolu Belediyesinin, yapılması planlanan ödeneği hazır projelere onay vermediğini, olmayan projelerinin engellendiği bahanesinin arkasına sığınıp, beceriksizliğine kılıf uydurma çığırtkanlığını alışkanlık haline getirdiğini söyledi.

“BOLU BELEDİYE BAŞKANI BOLU’NUN ADINI KİRLETMEYE DEVAM EDİYOR”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın belediyecilik haricinde her konuyla gündeme gelmeyi hayat felsefesi haline getirdiğini savunan Aydın; “Bolu bu haldeyken belediyecilik haricinde her konuyla gündeme gelmeyi hayat felsefesi haline getiren Bolu Belediye Başkanı ki biz kendisine malum şahıs diyoruz, Bolu’nun güzelliklerle anılan adını kirletmeye devam etmektedir. Kendisinden tüp bebek tedavisi için yardım isteyen kadını anlatırken kullandığı ima dolu ifadeler yetmezmiş gibi son olarak kadın belediye Meclis üyemize yönelik kullandığı sözlerle aile yapısına, mahremiyetine ve kadına saygısıyla bilinen memleketimin insanlarını rencide etmiş ve utandırmıştır. Malum şahıs 21.07.2018 tarihinde attığı tweette Genel Başkanı Sn. Kılıçdaroğlu’na “hak hukuk diyeceksin delegeye baskı yapacaksın hatta tehdit edeceksin” diyerek Sayın Kılıçdaroğlu’nun hak hukuk tanımayan, tehdit ve baskıyla hareket eden biri olduğunun altını çizmiş ve kamuoyuyla paylaşmıştır. Malum şahıs 2 gün önceki paylaşımında ise yine Genel Başkanına “yüreğin yetiyorsa aday ol, denildiği halde sessiz kalıyorsun yoldan çekil ben aday olayım” diyerek seslenmiş ve sayın Kılıçdaroğlu’nu korkmakla ve hatta korkaklıkla itham etmiştir. Bu yazıda Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alarak kullandığı cümlelere ise ‘Bir narsistin günlüğündeki ifadeler’ kitabının bir bölümünden alıntı olduğunu düşündüğümüzden cevap vermeye bile gerek görmemekteyiz hatta cevabı zul olarak gördüğümüzden yalnızca haddini bil diyerek gülüp geçeriz.” İfadelerine yer verdi.

Özcan'ın sosyal medya paylaşımlarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, "hak, hukuk tanımayan, tehdit ve baskıyla hareket eden biri" olarak tanımladığını belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun, Ankara, İstanbul ve Bolu belediye başkanlarının tüm siyasi edep ve disiplin kurallarının dışına çıkarak yaptıkları açıklamalara sessiz kaldığını ifade eden Aydın, "Kendi parti örgütü tarafından bile kaile alınmayan sayın Kılıçdaroğlu’nun hangi dirayet ve duruşla ülkenin dış politikasına yön verebileceğini ya da bu zihniyetin hangi otoriteyle terör örgütleriyle mücadele edebileceğini sormak isterdik. Lakin 6+1 ilk masada PKK’ya terör örgütü diyemeyenlerin olduğu düşünüldüğünde zaten ne CHP Genel Başkanının ne de belediyelerinde terörle bağlantılı kişileri çalıştıran belediye başkanlarının böyle bir derdi olmayacağı da elbette ayniyle vakidir.” Dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim