AK Parti Bolu İl Başkanlığının koordinasyonunda eş zamanlı devam eden ziyaretler kapsamında ana kademe, kadın ve gençlik kolları üyesi teşkilat mensupları esnafla bir araya gelerek “Yatırım, İstihdam, Üretim, İhracat, Büyüme” konulu broşür dağıtarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği ‘yeni ekonomi modelini’ anlattı.

HABER: ASLI AKIŞ

Dövizdeki hareketlilik, fiyatlardaki artış ve hükümetin son hamlesi. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Merkez Bankası tarafından uygulamaya konulan kur korumalı vadeli Türk lirası mevduat hesaplarına dair detaylar açıklandı. AK Parti'de hem bu yeni mevduat sistemi hem de yeni ekonomi modeline dair sunumlara hız verildi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ilk olarak AK Parti'nin 81 il teşkilatı ile video konferans toplantısında buluştu.

Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, sosyal medya hesabından; “Hayata geçirdiğimiz düşük faiz, yüksek istihdam, yatırım ve ihracat merkezli ekonomi modelimizi tüm milletimize anlatacağız” ifadelerini kullandı.

 “YENİ EKONOMİ MODELİNİ ANLATTIK”

Bolu’da Cumartesi ve Pazar gününü sokaklarda ve esnafların yanında geçiren AK Parti kadroları vatandaşla bir araya geldi.  AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner beraberinde Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Teşkilat Başkanı Ramazan Zengin ile Yürütme Kurulu Üyesi Zühtü Böçgün ile antika pazarını ziyaret ederek yeni ekonomik modeli anlattılar, merak edilen tüm konuları detaylıca aktarıp sorulan soruları cevapladılar.

“ANTİKA PAZARINI ZİYARET ETTİK”

Yeni ekonomik modeli anlatmak için ziyaretlerde bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner; “Bolu'da ayda bir kurulan Antika Pazarını ziyaret ederek esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza, 'Yatırım, İstihdam, Üretim, İhracat, Büyüme' konulu broşür dağıtarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği yeni ekonomi modelini anlattık.” dedi.

Editör: TE Bilisim