AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen AK Parti 135. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı. 

Haber: Aslı Akış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın katılımları ile 135. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı katıldı.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay 30 Ocak Perşembe, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan'ı ziyaret ederek, Bolu ile ilgili konularda istişarede bulundular.

“HERŞEYBOLU İÇİN”

Ziyaret sonrasında bir paylaşımda bulunan Doğanay; “Milletvekillerimiz ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Mehmet Cahit Turhan'ı ziyaret ederek, Bolu'muzda Bakanlığına bağlı devam eden yatırımlar ve projelerle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. #HerşeyBOLUiçin” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan ziyareti sonrasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in Başkanlığında gerçekleştirilen 135. İl Başkanları istişare toplantısına katıldı.

“TOPLANTIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN”         

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında gerçekleşen ve ana gündem maddesi 7. Olağan Kongre, teşkilat çalışmaları, kongre takvimi ve kongre sürecindeki çalışmalar üzerine değerlendirmelerin olduğu istişare toplantısına katılan Doğanay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in riyasetinde; başta 7. Olağan Kongre sürecimiz olmak üzere Teşkilat çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz tüm 135. İl Başkanları toplantımız hayırlara vesile olsun inşallah.” dedi.

AK Parti Bolu teşkilatı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen 135. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında da hazır bulundu.

“TOPLANTIMIZIN TEŞKİLATLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı sonrasında paylaşım yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Başkanlığında gerçekleşen, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldık. Toplantının teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim