Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 21. kuruluş yıldönümü konuşmasında; “81 vilayetimizin her birine eserlerimizle, yatırımlarımızla, projelerimizle damgamızı vurduk. İnancımızın ve insanlığımızın gereği olarak yürüttüğümüz bu kutlu mücadeleyi 2023 seçimlerini kazanarak inşallah taçlandıracağız” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na Bolu’dan, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar YüceerAK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı da katıldı.

Partisinin genel merkezinde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının başında partinin kuruluşunun 21. yıl dönümüne kavuşmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.

“TAVİZ VERMEDEN YOLCULUĞUMUZU SÜRDÜRDÜK”

Erdoğan;  “AK Parti olarak 21 sene önce milletimizin ümidi olarak kurulmuş, kutlu bir davanın günümüzdeki temsilcileri olarak yola revan olmuştuk. Hamdolsun aradan geçen süre zarfında kurucu değerlerimizden, bizi biz yapan kadim prensiplerden taviz vermeden yolculuğumuzu sürdürdük” ifadelerini kullandı.

“PROJELERİMİZLE DAMGAMIZI VURDUK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kutlu mücadelelerini 2023 seçimleri ile taçlandıracaklarına işaret ederek; “Kendi işimize bakacağız, kendi sorumluluklarımızın gereğini yerine getirmenin mücadelesini vereceğiz. Asırlık eksikleri tamamlayarak, geleceğin dünyasının alt yapısını kurarak ülkemizi yukarıya taşıdık. 81 vilayetimizin her birine eserlerimizle, yatırımlarımızla, projelerimizle damgamızı vurduk. İnancımızın ve insanlığımızın gereği olarak yürüttüğümüz bu kutlu mücadeleyi 2023 seçimlerini kazanarak inşallah taçlandıracağız” şeklinde konuştu.

“ÜLKEMİZE AŞKLA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

“Buralara nerelerden ve nasıl geldiğimizi, bu makamlarda ne için oturduğumuzu, omuzlarımızdaki yükün ne kadar ağır bir yük olduğunu bir an olsun unutmamalı, unutturmamalıyız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elde ettiğimiz her başarının gerisinde Rabbimizin inayeti ve milletimizin desteği olduğunun bilinciyle hep daha çok çalışmamız daha çok gayret göstermemiz gerekiyor. Unutmayın 'Hesaba çekilmeden nefsinizi hesaba çekin' buyurun bir inancın mensupları olarak son 21 yılda ülkemize kazandırdıklarımıza baktığımızda Rabbimize hamdediyoruz. Bizlere bu aziz millete hizmet etme, hizmetkâr olma şerefi bahşettiği için, mazlum ve mağdurlara sahip çıkma imkânı verdiği için Allah'a hamdediyoruz. Geride hoş bir seda bırakarak bu dünya yolculuğunu tamamlayan bu kardeşlerimizin emaneti olan AK Parti sancağını daha da yüceltmeye, davamıza, ülkemize ve şehrimize aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah bizi sırat-ı müstakimden, devlete, millete, ümmete ve insanlığa hizmet yolundan ayırmasın. Rabbim sevgimizi, dayanışmamızı, kardeşliğimizi daim eylesin diye dua ediyorum.” dedi.

“AYNI HEYECANLA VE AYNI İŞTİYAKLA DAHA NİCE YARINLARA”

156. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısın ardından değerlendirmede bulunan Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın; “Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde durmadan koşmaya devam! Aynı heyecanla ve aynı iştiyakla daha nice yarınlara.” ifadelerine yer verdi.

“ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer; “Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Ankara’da 156’ıncı Genişletilmiş İl Başkanları toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Toplantımızın ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

“HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner; “156.Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın riyasetinde gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim