AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ilimizde faaliyet gösteren odaların başkanlarını ziyaretleri yaparak karşılıklı istişarelerde bulundular. Pandemi sürecinde oda üyelerinin yaşadığı sıkıntıları dinleyip talepleri aldılar.

Haber: Aslı Akış

Geçtiğimiz hafta mahalle muhtarlarını ve esnafı ziyaret ederek talep ve istekleri dinleyen AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, bu hafta Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altındal, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Mustafa Kalaycı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Fırat ve Lokantacılar Pastacılar Odası Başkanı Murat Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyarette bulundular.

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın oda başkanları ziyaretlerine AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Burak Balaban’da eşlik etti.

“İSTİŞARELERDE BULUNDUK”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, Kadın Kolları İl Başkanımız ve Belediye Meclisi Grup Başkanvekilimiz ile beraber; Manavlar ve Pazarcılar Odası'nı, Kahveciler ve Otelciler Odası'nı, Şoförler Odası'nı ve Lokantacılar Odası'nı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk” dedi.

“FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNARAK, TALEPLERİ NOT ETTİK”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, yaptığı paylaşımda; “AK Parti Ailesi olarak Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altındal, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Mustafa Kalaycı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Fırat ve Lokantacılar Pastacılar Odası Başkanı Murat Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafir olduk. Pandemi sürecini ve etkilerini değerlendirdiğimiz ziyaretlerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, talepleri not ettik” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim