AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay başkanlığında AK Parti Bolu İl Teşkilatı parti üye çalışmalarına devam ediyor.

Haber: Aslı Akış

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, Merkez İlçe başkanı Kazım Konak ve parti üyeleri Güney Felakettin, Piroğlu, Gövem, Yeni Sefa ve Avdan Köylerini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay parti teşkilatı ile son olarak Güney Felakettin, Piroğlu, Gövem, Yeni Sefa ve Avdan Köylerini ziyarette bulunarak köy sakinleriyle bir araya geldi.  AK Parti heyeti bir yandan vatandaşların sorun ve taleplerini dinlerken bir yandan da Gönül Seferberliği kapsamında üye çalışmaları gerçekleştirdi.

“HEMŞERİLERİMİZİN MİSAFİRİ OLDUK”

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ziyaretlerin ardından sosyal medya hesabından; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Gönül Seferberliği çalışmalarımıza Güney Felakettin, Piroğlu, Gövem, Yeni Sefa ve Avdan Köylerindeki hemşerilerimizin misafiri olduk” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay öncülüğünde yeni üye çalışmaları devam ederken, üye olmak isteyen vatandaşlar “www.akuyebolu.org” sitesinden de online başvuru yapılabilecek.

 

Editör: TE Bilisim