AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemi ile katılım sağladığı AK Parti İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Toplantıda gündeme dair konular ele alındı.

Haber: Aslı Akış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 140.Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı parti genel merkezinden video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

Toplantıya, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Kadın Kolları Başkan Vekili Aygül Yıldırım Uzun, İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ AK Parti Bolu İl başkanlığından katıldı.

“HEP BİRLİKTE DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ”

AK Parti Genel Merkezi'nde video konferans yöntemiyle düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda İl Başkanları ve Ak Parti teşkilatına seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan,           AK Parti'de unvanlar değişebilir ama ülkeye ve millete hizmet yarışı bitmez. Her bir arkadaşımız, kendisine yarın farklı görevlerde yeniden sorumluluk tevdi edilebileceğinin bilinciyle Partimizle ve milletimizle olan gönül bağını hiç eksilmeden devam ettirmelidir. Unutmayalım, hak bir dava yolunda verilen mücadele seçime kadar değil, mezara kadar sürer. Bizler, davamızın hak, yolumuzun doğru, niyetimizin halis olduğuna inanan insanlarız. 83 milyon insanın her birinin gönlünü kazanmayı hedeflerken, kendi teşkilatlarımızda görev almış tek bir kişinin dahi bu gönül çemberinin dışında kalmasına rıza gösteremeyiz. Bu konuda en büyük görev il ve ilçe başkanlarımıza düşüyor. Sizlere güveniyorum.

İl kongrelerimizi de Ekim ayı ortasında başlatmayı düşünüyoruz. İnşallah her elimizde teşkilatımızla ve milletimizle kucaklaşacağız. Amacımız, önümüzdeki yıl yapacağımız büyük kongremize çok güçlü bir teşkilat yapısıyla girmektir. 2023'e ilişkin hedef ve hayallerimize taşıyacak bu süreç için hep birlikte daha çok çalışmalıyız.

Zaman su gibi akıp gidiyor. Bu hıza kendimizi hazırlamazsak, önce yavaşlamaya, durmaya, gerilemeye mahkum oluruz. Asıl acısı diğer partilere benzeriz ki Allah bizi böyle bir akıbetten muhafaza eylesin diyorum” diye konuştu.

Toplantının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “140. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısını Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın riyasetinde video konferans yöntemiyle gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim