AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü beraberinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dönmez, konuklarına teşekkür etti.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü beraberinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek,  AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e ziyarette bulundu. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in ağırladığı Bolu heyeti istek ve taleplerini sıraladı.

“İLİMİZ İLE İLGİLİ İSTİŞARELERDE BULUNDUK” 

İlimizde enerji kaynaklarının ve doğal kaynakların daha verimli şekilde değerlendirilmesi, devam eden kamu yatırımları konuşulduğu ziyarete ilişkin değerlendirmede buluna AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın; “İl Başkanımız, Milletvekilimiz, İlçe Başkanımız ve Önceki Dönem Milletvekilimiz ve Bakan Baş Danışmanımız ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Fatih Dönmez ile bir araya gelerek ilimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim