Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001 yılında yola çıkan AK Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerinden bugüne 18 yıl boyunca iktidarını sürdürerek, Türk siyasi tarihindeki yerini aldı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay Ak Parti'nin kuruluşunun 18. yılında 3 Kasım 2002 tarihinin, sadece AK Parti için değil, Türkiye ve mazlum milletler için bir milat ve yeni bir başlangıç olduğunu belirttiler.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin; “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türkiye’de artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak diyerek çıktığımız bu yolda milletimize hizmet yolunda daha nice 18’inci yıllara, nice zaferlere” şeklinde konuştu.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın; “3 Kasım 2002'de yepyeni bir ümitle, heyecanla dinamizmle karanlık günler geride kalıyor ve aydınlık bir gelecek başlıyordu. 3 Kasım tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye için, milletimiz için, Türk demokrasisi için milattır. Tarihi bir başlangıçtır. 3 Kasım büyük bir zihniyet devrimidir. Milli iradeyi değil, kendi çıkarlarını esas alarak Türkiye'yi krizler ülkesi haline getiren anlayış devrilmiştir. Milletten aldığımız güçle, millete hizmet yolunda geçirdiğimiz 18 yılı geride bırakmanın gururu ve mutluluğu ile ilk günkü aşkla; nice zaferlere, nice yıllara” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; “İnsanlar AK Partiye oy vermekle “Kendi hayallerine ve kendi düşlerini oy verdi” ve hamdolsun verilen oylar boşa gitmedi. Hizmetle geçen 18 yıl. “Rabbim nicelerine eriştirsin inşallah” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Parti’nin,3 Kasım 2002 seçimlerinde iktidara gelerek 18. Yılını doldurduğunu dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, kökleri geçmişe dayanan, milletin manevi ve kültürel değerlerini taşıyan bir parti olduklarına işaret etti ve “AK Parti, milletin derdiyle dertlenen, millete hizmet yolunda gayret eden, gece gündüz çalışan, elinde var olan kaynakları tamamen milletin hizmetine sunan bir parti. Böyle bir partinin mensubu olmaktan gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Partinin 3 Kasım 2002'de yapılan seçimlerin ardından 18 yıldır iktidar olduğunun altını çizerek; “Siyaset sahnesine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde giren AK Parti, 3 Kasım 2002’deki seçimle ilk kez iktidara geldiği günden bu yana millet sevdasıyla kesintisiz hizmet dönemini sürdürüyor. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti bu ülkede her bir vatandaşımızın içinde kendi hayallerini, hedeflerini bulduğu, kendine yer bulabildiği, kendini evinde hissettiği dev bir çatıdır. AK Parti iktidarı için değil, Türk demokrasisi için bir milattır, tarihi bir başlangıçtır” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim