AK Parti Bolu İl Teşkilatı Türk Kızılay’a kan bağışında bulundu. Bolu Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yaklaşık 1 ay boyunca sürecek kan bağışı organizasyonu, 14 Haziran Dünya Kan Bağışçıları Günü vesilesiyle başladı.

Haber: Ali Çağrı Demirtaş

Ak Parti Kadın Kolları Bünyesine üye olan gönüllü kadınlarla birlikte Valilik binası yanındaki Mobil Kan Bağışı aracı önünde toplandı. Kan bağışında farkındalık kazandırmak amacıyla 50’ye yakın AK Parti Kadın Kolları üyesi, kan bağışında bulunarak Türk Kızılay’a destek oldu, vatandaşları kan vermeye davet etti.

Organizasyona, Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Ak parti Bolu Belediye Meclisi Grup başkan Vekili Uğur Akbay, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, Ak Parti Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda Kadın Kolları üyesi katıldı.

 “Kampanyaya Destek Vereceğiz”

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, sürecin her yıl tekrar ederek devamlılığının sağlanmasını arzu ettiklerini dile getirerek, “14 Haziran Dünya Kan Bağışçıları Günü vesilesiyle buradayız. Bolu Merkez’de de Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından, kadın kollarında görev yapan arkadaşlarımız, ablalarımız, kardeşlerimiz tarafından organize edilen Kan Bağışçıları Gününe destek vermek amacıyla bizlerde buradayız. Amacımız burada kan bağışı yapılmasının önemini bir kez daha hatırlatmak, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak adına da Kızılay’ın bu konudaki gönüllülük esasını son derece doğru buluyor ve destekliyoruz. Bu sebeple bizde farkındalığı tekrar ortaya çıkarabilmek adına Kadın Kolları Başkanlığımıza destek vermek adına, İl Başkanlığı Teşkilatı olarak da bugün buradayız. Tüm Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla bizde kampanyaya destek vereceğiz. Bundan sonraki süreçte de inşallah her yıl tekrar edilerek devamlılığını arzu ediyoruz. Teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“Herkesi Kan Vermeye Davet Ediyoruz”

Organizasyonu planlamasını yapan Bolu Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, gönüllü olarak kan bağışında bulunan herkese teşekkür ederek, “Bolu Ak Parti Kadın Kolları olarak 81 ilde eş zamanlı bu kan verme etkinliğine destek vermek istiyoruz. Bu amaçla burada bugün toplandık. Bu farkındalığı oluşturmak zorundayız. Biliyorsunuz ülkemiz ve bütün dünyanın geçirdiği bu kovid-19’dan dolayı Kızılay’ın kan stokları bir hayli azaldı. Bizlerde hem kendimiz hem de çevremizdeki bütün gönüllülerimizi bu konuda davet ettik. Sağ olsunlar bize destek verdiler. Her sene biz bu etkinliği yapıyoruz ama yine aralarda kan stoklarında azalma olduğunda bilgi alıp yine kan veriyoruz. Bu farkındalığı oluşturduğumuz için mutluyuz. Herkesi buraya kan vermeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim