Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Mustafa Kalaycı’nın; 1 Haziran tarihi itibariyle Bolu Halkına yeniden hizmet vermeye çalışan Kahveciler ve Otelcilerin maske bulmakta zorlandığını açıklaması sonrası Oda’ya ziyaret gerçekleştiren AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, 2 bin maske hediye etti.

Bolu Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Mustafa Kalaycı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Doğanay; Pandemi tedbirleri kapsamında 16 Mart’tan bu yana kapalı olan Kahvehaneler ve Otellerin 1 Haziran tarihi itibariyle yeniden hizmet vermesi sonrası hem yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunmak hem de bu süreçte en çok ihtiyaç duyulun maske noktasında Oda Üyelerine destek vermek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

“MASKE BULMAK İÇİN CİDDİ BİR GAYRET İÇİNDE OLDUK”

Bolu’da yerel yönetimin alacağı basit bir tedbirle bu sıkıntının önüne geçilebilecekken bunun sağlanamadığını belirten AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Birçok İl Belediyesi aldıkları 30-40 bin liralık bir makineyle personeli ve gönüllülerle birlikte her gün 3 bin, 5 bin maske üretmekte. Bolu’da da bu şekilde kurulacak bir sistem sayesinde Bolu Halkının maske konusunda sıkıntı yaşanmasının önüne geçilebildi ama maalesef olmadı. Normal şartlarda hiçbir siyasi Partinin maske dağıtmak gibi bir zorunluluğu yok ama gittiğimiz her yerde Halkımızın maske bulamadıkları yönündeki taleplerine de kayıtsız kalmamız mümkün değil. Sağ olsun Milletvekillerimiz ve il Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte maske bulmak için ciddi bir gayret içinde olduk. Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sn. Fatih Metin, AK Partili Belediyelerimiz olan Gerede Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Allar ve Yeniçağa Belediye Başkanımız Recayi Çağlar ilk etapta hemen bizlere destek oldular. Baktık yetmiyor ardından Düzce Belediye Başkanımız Sayın Faruk Özlü ve Gölyaka Belediye Başkanımız Sayın Yakup Demircan’dan talep ettik ve onlar da bizi kırmadılar. Allah hepsinden razı olsun.  Biz onardan aldıklarımızı Bolu Halkına Muhtarlarımız ve Odalarımız aracılığıyla dağıtmaya çalıştık. Sizlere de bu noktada 2 bin maske getirdik. Kahvehanelerde ve Otellerde görevli arkadaşlarımıza az da olsa bir katkımız olsun istedik. Tüm esnafımıza da hayırlı işler ve sağlıklı günler dilerim” dedi.

Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Mustafa Kalaycı ve Yönetim Kurulu Üyeleri de duydukları memnuniyeti ifade ederek, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak’a teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilisim