Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın beraberinde, AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ile köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sıkıntılarını dinlediler. Yapımı devam eden işleri yerinde inceleyip muhtarlardan bilgi aldılar.  Aydın; “ Bolu'muzun dört bir yanında muhtarlarımızla ve hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz” dedi.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti İl Başkanı Suat Güner,  İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İl Genel Meclis Üyesi Zerrin Yavuz Açıkalın ile köy ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Son olarak il merkezine bağlı Demirciler, Çamyayla, Örencik, Okçular, Ilıcakınık, Mesciler, Büyük Berk köylerine ziyarette bulunarak muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti teşkilatı köylere yapılan yol, su ve diğer yatırımlar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

“DEMİRCİLER KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİK”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ziyaretin ardından paylaşımda bulunarak; “AK Parti İl Başkanımız Suat Güner, Milletvekilimiz Arzu Aydın, İl Genel Meclis Başkanımız Yaşar Yüceer, İl Genel Meclis Üyemiz Zerrin Yavuz Açıkalın ile İl Genel Sekreterimiz Mustafa Nuri Gürsoy, Demirciler Köyü'nde vatandaşlarımız ve muhtarımız ile bir araya geldi. Bizi en güzel şekilde ağırlayan halkımıza teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim