AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay mahalle muhtarlarını ve esnafı ziyaret ederek karşılıklı istişarelerde bulundu.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü TBMM’nin tatile girmesi sonrası esnaf ve muhtar ziyaretlerine ağırlık vererek AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve partililer eşliğinde esnafa ziyarette bulunarak taleplerini dinledi.

MUHTARLARI ZİYARETİNDE BULUNDULAR

Ziyaretler kapsamında ilk olarak İl Başkanı Nurettin Doğanay, beraberinde Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın, Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Burak Balaban birlikte muhtarları ziyaret etti.

MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİLER

Sağlık Mahallesi Muhtarı Murat Çakır, Kültür Mahallesi Muhtarı Cengiz Bulut, Beşkavaklar Mahallesi Muhtarı Mehmet Özbey, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Selma Hancıoğlu ve Borazanlar Mahallesi Muhtarı Şevki Gündüz'ü ziyaret eden Ak Parti teşkilatı muhtarların talep ve isteklerini dinledi.

“ARAMIZDAKİ EN ÖNEMLİ KÖPRÜ MUHTARLARIMIZ”

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretlerin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Hemşerilerimizle aramızdaki en önemli köprü ve bizim en yakın mesai arkadaşlarımız olan Muhtarlarımızı bugün Milletvekillerimiz ve Teşkilat Mensuplarımızla birlikte ziyaret ettik. Sağlık Mahallesi Muhtarımız Murat Çakır, Kültür Mahallesi Muhtarımız Cengiz Bulut, Beşkavaklar Mahallesi Muhtarımız Mehmet Özbey, Bahçelievler Mahallesi Muhtarımız Selma Hancıoğlu ve Borazanlar Mahallesi Muhtarımız Şevki Gündüz'ün bizlerden taleplerini dinleyerek, çeşitli konularda işaretlerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Mahalle muhtarları ziyaretlerinin akabinde Kültür, Bahçelievler ve Borazanlar Mahallesindeki esnaflarını ziyaret ederek sorun ve talepleri dinleyen Ak Parti AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, pandemi sürecinde hükümet tarafından esnafa verilen destek ve önlemler üzerinde istişarelerde bulunarak esnafa destek verilmesi noktasında yapılması gerekenleri değerlendirdi. Mahallelerde bulunan esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar dilediler.

Editör: TE Bilisim