AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, sosyal medya üzerinden Bolu’daki tüm kadın üyeleri partide görev almak üzere davet etti.

Partiye gelen üyelerle tek tek görüşen Arzu Aydın, “Onları yalnızca kadın kolları yönetiminde değil bu devlet bu millet için ne yapılabilir noktasında delege olmak yoluyla, mahalle temsilcisi olmak yoluyla bizimle çalışmaları hususunda yardıma davet ediyoruz.” dedi.

Görüşmeler esnasında açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, “Bizde varız, ben evladım için, bu vatan için, bu ülkenin birliği beraberliği için elimden geleni yaparım diyen tüm hanımlarla çalışmaya hazırız.” dedi.

Arzu Aydın’ın açıklaması şu şekilde; “Kongre süreçlerimiz devam ediyor. Merkezde İlçe kongreleri bitti. Şu an İl kongresi arkasından Gençlik ve Kadın Kollarının kongreleri yapılacak. Biz tabi kongrede görev almak isteyen hanımlara ulaşmak için hem sosyal medya hesaplar aracılığıyla hem de Bolu’da var olan tüm kadın üyelerimize partiden mesaj göndermek vasıtasıyla onları partiye davet ediyoruz. Bugün 2. Gün Allaha şükür yoğun bir katılım var. Biz her gelen hanımla tek tek görüşüyoruz. Onları yalnızca kadın kolları yönetiminde değil bu devlet bu millet için ne yapılabilir noktasında delege olmak yoluyla, mahalle temsilcisi olmak yoluyla bizimle çalışmaları hususunda yardıma davet ediyoruz. AK Parti siyasetinde kadın, siyasetin asli unsuru. Biz seçimlerde ortaya çıkan biz seçim satma haline indik diyen ekip hiçbir zaman olmadık. Biz seçimin seçimlerden çok önce kazanıldığına inanan bir ruhla çalışıyoruz. O ruhla da 2019’a hazırlanıyoruz. Bu minvalde biz de varız diyen ben siyasette daha doğrusu siyasetin gerisinde ben evladım için, bu vatan için, bu ülkenin birliği beraberliği için elimden geleni yaparım diyen tüm hanımlarla çalışmaya hazırız. Bunun bir sayısı yok yönetim 30 kişi ibaret ama. Biz sayı kapsamlı sayı bağlamında çalışmıyoruz. Biz gönülden çalışan tüm hanımları arkadaşlarımız burada hep ben buradayım bizimle tanışmak, bizimle aynı yerde aynı yolda yürümek isteyen tüm hanımları tekraren partiye davet ediyoruz. Buyursunlar başımızın üstünde yerleri var”

Editör: TE Bilisim