Bolu’da, sokağa çıkma kısıtlamaları kaldırılan 65 yaş üstü vatandaşlar, 50 gün sonra ilk kez sokağa çıktılar. Anneler gününe denk gelen kısıtlamanın kaldırılma gününde vatandaşlar eşleri ile yürüyüşe çıktı. AK Parti teşkilatı da, anneler günü için vatandaşlara çiçek dağıtırken aynı zamanda maske de dağıttı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında 21 Mart tarihinde 65 yaş üstü vatandaşlara getirilen sokağa çıkma kısıtlaması, bugün itibariyle kademeli olarak kaldırılmaya başlandı. Kademeli olarak başlayan normale dönüş kapsamında saat 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkmalarına izin verilen 65 yaş üstü vatandaşlar bir sürprizle karşılaştı. Bolunun farklı bölgelerini dolaşan AK Parti teşkilatı vatandaşlara maske ve Anneler günü dolayısıyla çiçek dağıttı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak 65 yaş üstü ve dışarıya çıkan diğer vatandaşlara maske, Anneler günü için ise çiçek dağıttı.

İl Başkanı Doğanay vatandaşların Ramazan ayını kutlarken 65 yaş üstü vatandaşlardan dikkatli olmalarını istedi ve maskelerini verdi. Yeni evlenmiş bir çift ile karşılaşan Doğanay genç çifte iyi dileklerini sundu.

Editör: TE Bilisim