AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler’in istifa etmesinin ardından bir süredir boş olan AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanlığı’na yeni atama yapıldı. Göreve AK Parti Bolu Belediye Meclisi eski üyelerinden Hicran Çağalı getirildi.

 HABER: Aslı Akış

AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler’in 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Bolu Belediyesi’nde 2 yıldır maaş aldığı yönünde çıkan haberler yüzünden istifa etmesinin ardından görevi vekâleten Canan Akbay yürütmeye başlamıştı. Aylardır yeni bir ismin göreve getirilmediği AK Parti İl Kadın Kolları’nda yeni başkan belirlendi. AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan atama sonrası AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’na daha önce Bolu Belediye Meclisi eski üyelerinden Hicran Çağalı getirildi.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan Hicran Çağalı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Kadın Kolları İl Başkanlığı’mıza atanan Hicran Çağalı’ya yeni görevinin Bolu’muza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, tebrik ediyorum. Görevini layıkıyla yerine getirmek için çalışan Canan Akbay’a da emekleri için teşekkür ediyor, hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim