AK Parti Bolu İl Başkanlığında, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un katılımında gerçekleştirilen toplantıda 2023 seçimleri ve sandık güvenliği konuları istişare edildi.

Haber: Oğuzhan Eke

Türkiye, 2023 yılında yapılacak genel seçimlere yaklaşırken, AK Parti’de de çalışmalar hızlandı. Bu kapsamda AK Parti Bolu İl Başkanlığı binasında, AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı tarafından İl İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Program öncesi parti binasına gelen Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve Karadeniz Bölgesinden Sorumlu Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Bülent Yağmur, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve teşkilat mensupları tarafından karşılandı.

İl ve ilçe teşkilatlarından onlarca üyenin katıldığı programda seçim günü sandık başlarında alınacak önlemler ve güvenlik çalışmaları görüşüleceği dile getirildi. Program basına kapalı devam etti.

“2023 SEÇİMLERİNİ ZAFERLE SONUÇLANDIRACAĞIZ”

Öte yandan Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2023 seçimlerinin zaferle sonuçlandırılacağı ifade edilerek, “Bolu teşkilatımızın heyecanı bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bolu İl Başkanımız Hakkı Bey'e bu güzel ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Salondaki misafirlerimiz görüş ve öneriyle bize katkı sağladılar, yükümüzü paylaştılar. Bu yükü paylaşmak için fedakârlıklar yapıyorsunuz, emek harcıyorsunuz ama bilin ki yalnız değilsiniz: Ayasofya'yı ibadete açan Cumhurbaşkanımızın emeği var, İHA'lar, SİHA'lar için verilen emekler var. 2053 ve 2071 hedeflerine yürüyen Türkiye var. Bizde bunlar için üzerimize düşeni yapacak, daha çok çalışacak ve 2023 seçimlerini zaferle sonuçlandıracağız. Bu toplantıları "Acaba Seçim mi var?" diye yorumlayacak olanlar için tekrar belirtmek gerekir ki bunlar bizim mutat istişare toplantılarımızdır. Seçimin tarihi nettir. 18 Haziran 2023” denildi.

Editör: TE Bilisim