AK Parti Genel Merkezi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve yerel yönetimler başkanı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında Bursa’da başladı. 6 – 8 Eylül arasında düzenlenecek toplantıya, AK Parti Bolu İl ve İlçe Belediye başkanları da katıldı.

 Haber: ASLI AKIŞ

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından 14 ilin katılımı ile Bursa'da düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısına, AK Parti Bolu  İl Başkanı Nurettin Doğanay'ın yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydilli, Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin Özcan, İl Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Ufuk Karadağ ve İl Sekreteri Senem Aydın'da katıldı.

 AK Parti Genel Merkezince bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı", Bursa'da başladı. Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlık etti.

Programın ilk gününde, önceki dönemlerin belediye başkanlarının bilgi ve deneyimleri yeni belediye başkanlarıyla paylaşıldı.

Toplantının ikinci gününde belediye başkanlarına liderlik, halkla ilişkiler, etkili iletişim, kaynak geliştirme, mevzuat, bütçe ve personel yönetimi gibi konularda uzmanlar tarafından eğitimler verildi.

SON GÜN BAKAN YARDIMCILARI KATILACAK

Son gün ise belediye başkanları ve bakan yardımcılarının değerlendirme ve istişare toplantısıyla programın tamamlanacak.

Editör: TE Bilisim