AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, beraberinde İl Başkanı Nurettin Doğanay ve teşkilat mensupları ile birlikte Bolu Pazarını ziyaret etti.

Haber: Aslı Akış

AK Parti, 31 Mart Yerel seçimleri kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam etti. Pazar yerinde Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, İl Başkanı Nurettin Doğanay burada ilk olarak pazaryerinde esnaf duasına katıldılar. Ardından esnaf ile kahvaltı da bir araya gelerek taleplerini dinlediler.

“PAZAR YERİMİZİ MODERN BİR ALANA KAVUŞTURACAĞIZ”

Bolu Belediyesi tarafından projesi hazırlanan hal pazarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Metin, başkan seçildiğinde Bolu pazarı projesini hayata geçireceğini söyledi. Metin; “Bolu pazarında esnafımız ve vatandaşlarımız ile beraberiz. İl başkanımız ve teşkilatımızla ziyaretlerde bulunduk. Pazarın başlangıç duasına katıldık. Allah bütün esnafımıza hayırlı bol kazanç versin, bereketli kazançlar diliyorum. Bu kazançları da hayırlı şekilde harcamak nasip etsin. Biliyorsunuz önümüzdeki dönem içerisinde bizim adaylığımız sonrasında eğer 31 Mart’ta vatandaş bu emaneti verirse Pazar yerimizi de çok modern bir alana kavuşturacağız. Zaten mevcut bir projemiz vardı. Bu projemizi Pazar esnafımız ile istişare edeceğiz, beklentilerini alacağız. Ne gibi talepleri var bunları Pazar esnafımızdan öğreneceğiz. İnşallah yeni dönemdeki projelerimizi şekillendirmiş olacağız. Aynı şekilde pazara gelip alışveriş yapan vatandaşımızın da beklentisi önemli. O beklentilere de cevap veren bir hizmet anlayışını önümüzdeki dönemde Bolu’da Bolu Belediyesi olarak uygulamak için gayret göstereceğiz. Rabbim inşallah bizi bu güzel insanlara mahcup etmez. Pazar girişinden başlayarak esnafı ve vatandaşıyla büyük bir sevgi seli ile karşı karşıyayız. Rabbim inşallah bu güzel insanlara hizmet etmeyi bizlere nasip eder” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ BAYRAĞI İLE BOLU’YA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Yapılan seçim çalışmaları ve seçim süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Pazar yerinde bize gönlünü ve kalbini açan başkana teşekkür ediyorum. Bolu pazarına baktığımız zaman tabi ki bir yenilenme var. AK Parti üretiyor, AK Parti durmuyor. 18 yıldır 17 yaşında olan bir partiye baktığımız zaman 17 yıldır iktidarda. Bunun sebebi de pazara girdik, vatandaşımızın bu milletin AK Parti’ye olan teveccühünü de görüyoruz. Öncelikle rabbimize hamd ediyoruz. Başımızda genel başkanımız Cumhurbaşkanımız gibi bir liderle siyaset yapıyoruz. Ama milletin derdi ile dertleniyoruz. Derdi olmayanın gayesi olmazmış. Ama bizim derdimiz milletin derdi ile dertlenmek diyoruz. Pazar yerinin geleceğinden bahsederken aynı zamanda isteği doğrultusunda da bir yol haritasını ortaya koyacağız. Böylesi bereketli bir havada sahadayız. İnşallah bu süreç Bolu’ya yakışır şekilde de devam eder. Seçimlerin sonucunda da rabbim nasip ederse, milletimiz teveccüh gösterirse AK Parti bayrağı ile birlikte Bolu’ya tekrar hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim