2021/22 sayılı Cumhurbaşkanlığı genelgesi kapsamında Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadele Eylem Planı çerçevesinde Akaryakıt Kaçakçılığı İle Mücadele Koordinasyon ToplantıBolu Valisi Ahmet Ümit’in başkanlığında yapıldı.

Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Bolu Valisi Ahmet Ümit, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda; İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, Bolu İl Gümrük Müdürü Mahmut Berkli, Zonguldak Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık İstihbarat Müdürlüğü Gümrük Muhafaza Bölge Amir Vekili İdris Dere ve ilgili kurum temsilcileri, Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadelede sorumluluk alanlarında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardılar.

“EKİPLERİMİZİN SAHADAKİ KESİNTİSİZ DENETİMLERİYLE MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”

Kaçakçılığın her türlüsünde olduğu gibi Akaryakıt kaçakçılığıyla mücadele çalışmalarında da gerekli tedbirlerin alındığını belirten Bolu Valisi Ahmet Ümit, “2022 Yılı’ nın ilk 4 ayında İlimiz genelinde faaliyet gösteren akaryakıt istasyonlarına ekiplerimizce 165 adet denetim yapılarak, 116 adet denetim tutanağı tanzim edilmiştir. Periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz koordinasyon toplantılarımız ve ekiplerimizin sahadaki kesintisiz denetimleriyle birlikte Akaryakıt başta olmak üzere her türlü kaçakçılıkla mücadelemize kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğini daha da artırarak etkin bir şekilde devam edeceğiz . Kaçakçılıkla mücadele eden tüm kurumlarımıza, vatandaşlarımızın bu konuda bilinçlenmesi için yürütülen faaliyetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, görevli personelimize çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

Toplantı, İlimiz genelinde akaryakıt kaçakçılığı ile mücadelede alınacak tedbirler ve denetim faaliyetlerine yönelik görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim