Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun adının Bolu’da bir sokak veya caddeye verilmesinin kabul edilmesi ile ilgili açıklamada bulundu. Akgül; “Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin bir sokak veya caddeye verilecek olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir”  dedi.

Haber: Aslı Akış

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, İzmir Ege Üniversitesinde terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Fırat Çakıroğlu’nun isminin Bolu’da uygun görülen cadde, sokak veya bulvara verilmesi ile ilgili Bolu Belediye Meclisi Mart ayı 1. Birleşimde meclis üyelerinin önergesi ile görüşülüp kabul edilmesine dair açıklama yaptı.

Akgül açıklamasında; “20 Şubat 2015 tarihinde, İzmir Ege Üniversitesi Kampüsünde bölücü terör örgütü mensupları tarafından Şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizin şehadetinin 5. yılında, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkan Yardımcısı Sayın Alper Yılmaz’ın, Bolu’da bir sokağa veya caddeye Ülkücü Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin verilmesini talep eden çağrısı üzerine, 4 Mart Çarşamba günü toplanan Bolu Belediye Meclisinde Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Meclis Üyelerimiz, Sayın Fatih Silin ve Sayın Necdet Çakır’ın verdikleri önerge doğrultusunda yapılan oylamada, Bolu’da Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin bir sokağa veya caddeye verilmesi kabul edilmiştir.

“ŞEHİDİMİZ FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU’NUN ADINI YAŞATMAK VEFA BORCU”

Ülkü Ocakları olarak, Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun adını yaşatmayı, aziz hatırasını yad etmeyi, verdiği mücadelenin emanetçisi ve takipçisi olduğumuzu kendimize bir görev ve vefa borcu addetmekteyiz. Büyük Türk Milleti’nin Şehidimizin hatırasına sahip çıkarak yedisinden yetmişine, birçok vatandaşımızın destek ve teveccühü ile isminin Türkiye’nin dört bir yanında okullara, kültür merkezlerine, spor komplekslerine, caddelere ve sokaklara verildiği bilinmektedir. Bolu Belediye Meclisi’nin almış olduğu karar neticesinde ilimiz Bolu’da da Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin bir sokak veya caddeye verilecek olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ  

Bu vesile ile bu kararın alınmasında emekleri geçen başta, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Cihan Başaran’a, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkan Yardımcısı Alper Yılmaz’a, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Fatih Bozkurt’a, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Meclis Üyelerimiz, Fatih Silin ve Necdet Çakır’a, önergeye imza atarak destek veren Adalet ve Kalkınma Partisi Bolu Belediye Meclis Üyeleri Burak Balaban ve Zafer Turan’a ve önergeyi kabul eden Bolu Belediye Meclisi Üyelerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim