Bolu Belediye Meclisi Haziran Ayı 1. oturumu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşti. Gerçekleşen oturumda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan meclis üyelinden ricada bulunarak Belediye eski başkanı Alaaddin Yılmaz'ın isminin bir caddeye verilmesini istedi.

Belediye meclis üyelerinin hazır bulunduğu Bolu Belediye Meclisi Haziran Ayı 1. Oturumu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Başkan Özcan belediye eski başkanı Alaaddin Yılmaz’ın isminin bir caddeye verilmesini istediğini ifade etti.

“BU BİR GELENEKTİR”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Bu benim kişisel ricam. Eski belediye başkanlarının isimlerini hep bir yerlerde yaşatmışız. Bununla ilgili zaten nisan ayında bir öneri ile gelecektim. Sayın başkanla da bir istişare edeyim dedim ama Seben’de yayladan gelmiyor. O yüzden benim ricam eski belediye başkanı Sayın Alaaddin Yılmaz’ın adına yakışır bir cadde tespit edelim mümkünse, bu bir gelenektir. Mümkünse oy birliği ile tüm imar komisyonu olarak uygun bir yer belirlerseniz. Ben şurası olsun burası olsun dayatmasında değilim. Bir eski belediye başkanına yakışır, hizmet etmiş birine yakışır bir yer seçeceğinize inanıyorum. Onu da Cuma günü çözersek sevinirim” şeklinde konuştu.

 

 

Editör: TE Bilisim