Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, altyapıdaki oyuncular hakkında sürekli bilgi aldığını ve zaman zaman maçları takip ettiğini söyledi.

Haber: Ömer Çetinaslan

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Boluspor Altyapısı ile ilgili açıklamalar yaptı. Özköylü, Boluspor altyapısını yakından takip ettiğini ve fırsat buldukça maçları izlediğini söyledi.

“ALTYAPIYI TAKİP EDİYORUZ”

Özköylü, kulüplerin, altyapıdaki yetenekli oyunculara ihtiyacı olduğunu belirterek, “Altyapıdaki oyuncuları değerlendirmek mutlaka gerekli. Kulüplerin, alttan gelecek yetenekli oyunculara ihtiyacı var. Tabi ki, alttaki şartlarla buradaki şartlar aynı değil. Oyuncular, burada daha farklı bir antrenman süreci içerisine girebiliyorlar. Onun morali, motivasyonu oyuncuyu biraz daha yukarılara çıkarabiliyor. Diğer oyuncular için örnek teşkil edebiliyor, onların heyecanını artırıyor. Mutlaka orayı da takip ediyoruz. Hocalarımızdan bilgi alıyoruz. Gönderdiğimiz oyuncular var. Bizimle antrenmana çıkıp, orada maç oynayan oyuncular var. Hem onları izleme hem de onların durumunu görme açısından fırsat buldukça maçları izlemeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim