Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Başkanlığı tarafından her yıl 9 – 15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi.

Amatör Spor Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliklere Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve sporcular katıldı.

Etkinlik Bolu Belediyesi önünden başlayan ve İzzet Baysal Caddesi boyunca devam eden kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşün ardından Anıt Park’ta bulunan Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

Anıt Park’taki tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Tören Halk oyunu gösterisinin ardından sona erdi. Protokol üyeleri, öğrenciler ve sporcular, Anıt Park’taki törenin ardından Kent Meydanı’nda kurulan spor stantlarını inceledi. Amatör Spor Haftası etkinliklerinin ilk günü Kent Meydanında gösterilen sportif etkinliklerle sona erdi. Amatör Spor Haftası boyunca Bolu’da çeşitli spor dallarında müsabakalar düzenlenecek.

Editör: TE Bilisim