Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu organizasyonunda; Federasyona bağlı Dernekler ile Kardeş Derneklerden Polatlı Kıbrıscık Derneği, Kıbrıscık Yazıca Derneği, Kıbrıscık Spor Derneği birlikteliğinde Aladağ gezisi düzenlendi.

Ankara’da kurulan ve binlerce üyesi olan Ankara Bolulular (Platformu) Derneği üyeleri Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu organizasyonunda Bolulular, hafta sonu için yine memleketlerinden bir köşe seçtiler. Bolulular Bolu Belediyesinin tahsis etmiş olduğu otobüslerle Aladağ’da buluştular.

Geziye; Polatlı Kıbrıscık Derneği Başkanı İsmail Atun ile yönetimi ve üyeleri, Polatlı Kent Konseyi Başkanı Tekin Çelik, Kıbrıscık Yazıca Derneği Başkanı Nazmi Belen ile yönetimi, üyeleri, Beypazarı’ndan, Bolu’dan ve Ankara Bolu Dernekleri Federasyonuna bağlı Derneklerin üyeleri Aladağ’da unutulmaz bir gün geçirdiler.

Ayrıca Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Kıbrısçık Belediye Başkanı Doğan Dağ, 15 Temmuz hain kalkışmasında, darbeciler tarafından Akıncılar Üstünde sırtından vurularak şehit edilen Kıbrıscık Yazıcalı Yüzbaşı Özkan Hekin’in babası Nevzat Hekin ve ailesi, Kıbrıscıkspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Akı, Kıbrısçık İlçe Milli Eğitim Müdürü Engin Atmaca, İç Anadolu Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Yeminli Mali Müşavir Sebia Özkoç, İş kadını Ankara Podium AVM kurucu ortağı Feride Tekeli, Kırşehir Dernek Başkanı Hatice Balkız da katılanlar arasındaydı.

Sabah kahvaltısını İzcilik Kampının yanında yapan Bolulular, öğle yemeğini de aynı yerde yediler. Geziye katılanlar, Bolu gezisi sırasında destek olan Gençlik Spor İl Müdürü Şahin Ertem ile Kamp Müdürü Mehmet Sarı ve Bolu Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

İp çeken, voleybol oynayan, ip atlayan, tertemiz havada çamlar altında oksijen depolayarak, Aladağ Gölünü, Taşlıyayla Gölünü gezip, dağlardan çiçek topladılar. Oldukça keyifli anlar geçiren Bolulular, yiyecek içeceklerini kendileri getirip, piknik sonrası çevreyi temizleyerek huzur içinde memnun olarak, Bolu Aladağlardan ayrıldılar.

Akabinde Bolulular Narven tatil kasabasını da gezerek, bilgi edindiler. Bolu’nun incisi harika bir mekân olan Narven’e hayran kaldılar. Narven’in gezip, görülebilecek mekan olduğunu çevrelerine ve dostlarına ifade edeceklerini belirterek, Yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin, günün anısına Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a Plaket verdi. Başkan Yılmaz’ın izinli olması münasebetiyle Plaket Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan’a takdim edildi.  Desteklerinden dolayı teşekkür edildi. Yazıca Dernek Başkanı Nazmi Belen de günün anısına Başkan Alaaddin Yılmaz’a plaket vererek teşekkürlerini iletti. Ayrıca Gezide yardımcı olan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı’ya, Narven Yöneticilerine, çalışanlarına, Bolu Belediyesi Başkan ve yöneticilerine, Polatlı Belediyesi Başkan ve yöneticilerine, Kıbrısçık Belediyesi Başkan ve yöneticilerine teşekkür edilerek, bir hafta sonunu stres den uzak tabiat içinde beraber geçirmiş olmanın mutluluğu içinde olunsa da o güzel Tabiat harikası Bolu’dan ayrılmanın hüznüyle gece saat Ankara’ya dönüldü.

Editör: TE Bilisim