Ara Tatilde Sünnet Şöleni” kapsamında; İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde 80'den fazla çocuğun sünnet işlemleri uzman hekimler ve ekiplerce başarı ile gerçekleştirildi. Sünnet olan çocuklar İş insanı Emin Semercioğlu’ndan aldıkları hediyelerle mutlu oldular.      

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Sünnet Polikliniğinde “Ara Tatilde Sünnet Şöleni” etkinliği düzenlendi.

İl Sağlık Müdürlüğü okulların ara tatile girmesiyle İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesindeki sünnet polikliniğinin ek olarak hizmete açılarak sünnet şöleni yapılacağı duyurmuştu.

Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler başvurusunu yaptı ve ara tatil sünnet şöleninde, ilk grupta 30'dan fazla çocuğun sünnetinden sonra ikinci grupta da 50’den fazla çocuğun sünnet işlemleri tamamlandı.

Ailelerin sünnet ettirmek istedikleri 80’den fazla çocuk balonlarla süslenen hastanede uzman hekimler tarafından sünnet işlemleri gerçekleştirildi.

Sünnet şöleniyle ilgili yapılan açıklamada organizasyona destek verenlere teşekkür edilerek; Hastanemizde devam eden sünnet işlemlerine ek olarak ara tatilde toplamda 80’den fazla çocuğumuzun sünnet işleminin gerçekleştiği bu anlamlı ve güzel organizasyona verdikleri büyük destekleri için Bolu Valimiz Sn. Erkan Kılıç’a Bolu İl Sağlık Müdürümüz Sn Muhammed Emin Demirkol’a çocuklarımıza hediye desteğinde bulunan Sn. Emin Semercioğlu’na Sünnet şöleninde mesai gözetmeksizin özveri ile çalışan hastane ekibimize teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim