Bolu’da faaliyet gösteren akaryakıt istasyonu Total Mungan Petrol, koronavirüs salgınından korunmak amacıyla istasyona gelen tüm araçları ücretsiz olarak dezenfekte ediyor.

Haber: Ömer Çetinaslan

Türkiye’de etkisini gösteren koronavirüs salgınından korunmak amacıyla ülke çapında tedbirler alınmaya devam ediyor. Bolu’da faaliyet gösteren Total Mungan Petrol, bu konuda örnek bir davranışa imza attı. Akaryakıt istasyonu, yalnızca bugün geçerli olmak üzere, araçlarını getiren tüm vatandaşlara ücretsiz dezenfekte hizmeti veriyor.

İl Jandarma Komutanlığı karşısında yer alan akaryakıt istasyonuna araçlarını getiren vatandaşlar, ücretsiz olarak dezenfekte işleminden faydalanıyor. Özel kıyafetli yetkililer tarafından dezenfekte edilen araçlar, 7 ila 10 gün arasından steril kalıyor.

“İMKÂNI OLUP DA ARACINA BİNEBİLEN BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZ GELSİN”

Total Mungan Petrol yetkilisi Kadir Mungan, yaptığı açıklamada, imkânı olan tüm vatandaşların araçlarını getirerek hizmetten ücretsiz faydalanabileceğini söyledi. Mungan, “Bolumuz için yönetim olarak aldığımız bir karar. Gerek kamu kuruluşları gerek emniyet personeli, çok büyük fedakârlık gösteriyor. İnsanlar araçlarıyla her yere gidip geliyor. Biz de kurum olarak aldığımız kararla, araçlara ücretsiz dezenfektan hizmeti sunmak istedik. Bugün, konu ile ilgili çalışmalarımıza da başladık. Değerli Bolu halkına da seslenmek istiyorum; imkânı olup da aracına binebilen bütün vatandaşlarımızın, duyarlı olunması adına buraya gelerek hizmetimizden istifade etmesini isterim” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim