Mudurnu ilçesinde son zamanlarda gelen haberler tüm hayvan severleri üzerken sadece Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker’i üzmemesi ve tamamen duyarsız kalması tepkilere yol açtı.

Haber: Ahmet İshak Gülen

Köroğlu ailesi olarak, hayvan haklarına saygı duyan, hayatını hayvanlara adayan, tüm vatandaşların ve sivil toplum örgütlerinin yanında yer alarak büyük mutlulukla can dostlarımızın seslerini duyurmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Bolunun Mudurnu ilçesinden gündeme gelen olaylar son dönemlerde üzüntü ve mutluluk duymamıza sebep oluyor. Üzüntünün sebebi Mudurnu Belediyesi olurken, mutluluğu ise vatandaşlardan yaşamamız Başkan Necdet Türker’in bu konularla alakalı ne zaman adım atacağını merak ettiriyor.

Ocak ayı içerisinde Mudurnulu Hayvan Severlerin talebiyle Bolu Belediyesi destek oldu ve Hayvanlar kısırlaştırılmıştı. Yaklaşık 34 gün geçmesine rağmen Mudurnu Belediyesinden Veterinerle alakalı bir gelişme olmaması daha da şaşırtıyor. Mudurnu ilçesinde hayvan severlerin yaşadığı zorluklar bununla da tamamlanmadı. Mudurnu’ya Bağlı Pelitözü Köyünde bir köpeğin Av tüfeğiyle vurulması, yaralı köpeğin Bilecik ilinde tedavi edilmek zorunda kalınması ve yaralı köpeğin tedavisini üstlenen Dost Hayvanları Koruma Derneği olması şaşkınlığımızı daha da yükseltmiş durumda. Mudurnu ilçesine bir ekip kurulmaması büyük eksiklikken böyle bir olayda Belediyenin masrafları karşılamaması ise UTANÇVERİCİ bir durum. Son olarak Mudurnu ilçesinden gelen haber içimizi ısıtsa da Belediyenin yine işin içinde olmaması şaşkınlık seviyemizi yükseltmeye devam ediyor. Mudurnu ilçesinde yaşayan üniversite öğrencisi Zehra Bakmaz, her gün onlarca kedi ve köpeği kendi imkanlarıyla beslemeye çalışıyor fakat Mudurnu Belediyesi bir eyleme geçmiyor.

Mudurnu Belediye Başkanı Sayın Necdet Türker, Başkanlık makamının sadece koltukta oturma değil icraat makamı olduğunun farkına varmalı ve hızlı bir şekilde adım atmaya başlamalısınız. Şu ana kadar Mudurnu’ya daha fazla hizmet eden ve her seferinde “Ben sadece Bolu Merkezin değil tüm Bolunun Başkanıyım” ifadeleriyle her belediyeye ve vatandaşa hizmet etmeye hazır olduğunu ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Mudurnu ilçesine de Mudurnu da olmadan fazlasıyla hizmet götürebilir.

“Makamın ağırlığı vatandaşlara verdiğin hizmetle hafifler”

Editör: TE Bilisim