AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde verdikleri destekten ötürü pazar esnafına ve vatandaşlara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Özel Haber: Aslı Akış

Pazar yeri ziyaretine; AK Parti Bolu Milletvekili Arzı Aydın, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl başkan vekili Mazhar Bozoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler ve teşkilat mensupları katıldı.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, 24 Haziran seçimlerinin ardından kaldığı yerden devam ediyor. İlk olarak belde ve ilçe ziyaretleri yapan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ın Bolu’da ilk durağı Pazar yeri oldu. Burada pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile sohbet edip onlara teşekkür eden Arzu Aydın’a Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve partililer de eşlik etti.

“BİZİ KUCAKLAMALARI MÜKÂFATLARIN EN BÜYÜĞÜ”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, yoğun meclis mesaisinin ardından Bolu’da teşekkür ziyaretlerine başladığını ifade ederek; “Seçimin hemen sonrasında biliyorsunuz yoğun bir meclis mesaisi vardı. Hamdolsun bu mesaiyi bitirdik. 1 Ekim’e kadar olan bir ara var. Bu ara bizim için tatil manasına gelmiyor. Çünkü gönülden borçlu olduğumuz teşekkür için yanlarına kapılarına gitmek zorunda olduğumuz bunu seve seve yaptığımız halkımız, hemşerilerimiz var. Bizde dolayısıyla teşekkür ziyaretlerine ilçelerimizle başladık ve oraları bitirdik. Şimdi benimde en çok sevdiğim, kendimiz bildim bileli alışveriş yaptığım tüm Bolu köylülerinin de olduğu pazar yerinden başlamak istedik. Teşkilatımızla hep beraber bugün buradan bismillah dedik. Zaten biz süreç içinde de arabayla geçerken arabayı durdurup esnaflarımızla hasbihal ediyoruz. Onlarında dükkânlarına gidiyoruz. Sizde şahit oldunuz bizi yüreklerine gönüllerine alıyorlar. Zaten aldıklarını seçimde gösterdiler. Bizi takdir ettiklerini bize gösterdiler. Yani oy çok önemli değil şurada gördüğümüz tablo, sizi kucaklamaları Tayyip Bey’e reise böyle sıkı sıkıya bağlı olmaları, ona selam söylemiş olmaları bizim için mükâfatların en büyüğü. Ben hepsine gönülden teşekkür ediyorum. Bu süreç içinde elimin erdiği her yere gitmeye gayret edeceğim. Çünkü ben yine pazardan alışveriş yapmaya Bolu esnafı ile hemhal olmaya devam edeceğim. Allah utandırmasın inşallah” şeklinde konuştu.

“BİZ HİZMETKÂRIZ EFENDİ DEĞİLİZ”

Ziyaretlerle ilgili bir değerlendirme de Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptı. Yılmaz, bütün dayanaklarının halk ve onların gücü olduğunu belirterek; “Ulaşabildiğimiz bütün insanlarımıza ulaşıp teşekkür edeceğiz” dedi.

Yerel seçimler öncesinde de vatandaşın dertleri ve sıkıntıları var mı diye soracaklarını vurgulayan

Başkan Yılmaz; “Bütün partiler seçimlerde vatandaştan oy istemek için her tarafı dolaşırız. İmkânları nispetinde bunu gerçekleştiren AK Parti çok büyük bir yapı olduğu için diğer partilerle kıyaslandığında ulaşamadığı yer çok azdır. Çünkü biz halkımızla iç içeyiz. Bizim tek dayanağımız, gücümüz onlar. Onlarsız biz bir şey değiliz. Onlarla birlikte biz ülkenin kaderi ile oynuyoruz. Ülkeyi onlarla beraber yönetiyoruz. Onlar bizi iktidara getirmese bizim yapabileceğimiz bir şey var mı? Yok. Bunun bilinci içerisindeyiz. Seçimlerde onlardan oy istedik. Teşekkür edip bir istekleri var mı diye sormaya geldik. Bu farklı bir algılayış. Seçim zamanından seçim zamanına vatandaşı hatırlarsan oda seçimlerde seni hatırlayacağını gösterir. Onun için biz her zaman vatandaş ile içe olmaya, onlarla bütünlük sağlamaya gayret ediyoruz. Onlar olmasa bizim olmayacağımızı biliyoruz. Şu an bu ziyaretlerimiz de sürüyor. Ulaşabildiğimiz bütün insanlarımıza ulaşıp teşekkür edeceğiz. Çünkü onlar sayesinde Cumhurbaşkanlığı sistemine geçebildik ve çok ciddi bir yapı değişikliğine kavuştuk. Önümüzdeki dönem yine seçimler gelecek. Seçimlerden önce de onların dertleri sıkıntıları var mı bunlarla iç içe olmak bizim görevimiz. İşin özü biz hizmetkârız efendi değiliz. Vatandaş bunu biliyor ve bize destek veriyor” ifadelerini kullandı.

 

 

Editör: TE Bilisim