Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zekeriya Gökten, Özel İdare tarafından amatör spor kulüplerine yapılan spor malzemesi yardımı için İl Genel Meclis üyelerine teşekkür etmek için yaptığı ziyarette, İGM üyelerine kalem hediye etti.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Geçtiğimiz günlerde, amatör spora destek amacıyla her yıl Bolu İl Özel İdaresi tarafından temin edilen spor malzemeleri, tüm İl Genel Meclisi üyelerinin katılımı ile amatör spor kulüplerine dağıtılmıştı.

Bunun üzerine İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantılarının son oturumunu ziyaret eden Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zekeriya Gökten ve yönetim kurulu üyeleri, yapılan spor malzemesi yardımı için İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür etti.

Ökten ziyaretinde, İl Genel Meclisi’nin 23 üyesi için yaptırılan kalemleri takdim etti.

ASKF Başkanı Zekeriye Ökten’e ziyaretleri için teşekkür eden İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, "Sizler her açıdan fedakarlık yapıyorsunuz. Bizler de, imkanlar dahilinde sizleri desteklemeye çalışıyoruz. Çünkü sizleri anlıyoruz, biliyoruz. 23 meclis üyesi arkadaşımızın birçoğu bu tür spor faaliyetlerinde görev yapmış kişilerdir. Yaptığımız işler tüm imkanlarınızı karşılamaz ama sizlerin yanındayız" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim