Bolu Atatürk İlkokulu’nda BOGİAD, Beypiliç ve Fenerbahçeliler Derneği tarafından oyun sınıfı açılışı yapıldı. Hayırseverler tarafından bağışlanan sınıfta akıllı tahta ve türlü çocuk oyunları bulunuyor.

Haber: Ömer Çetinaslan

BOGİAD, Beypiliç ve Bolu Fenerbahçeliler Derneği tarafından Bolu Atatürk İlkokulu’nda oyun sınıfı açılışı yapıldı. Oyun sınıfında, bir akıllı tahta ile çocuklar için eğlenceli ve öğretici oyunlar bulunuyor.

Sınıf açılışına; Bolu Atatürk İlkokulu Müdürü Fuat Bayramoğlu, BOGİAD Başkanı Okan Kayışoğlu, Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Kamuran Avcı, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, BOGİAD üyeleri ve öğretmenler katıldı.

“DAR BÜTÇE İLE ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPTIK”

Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan Atatürk İlkokulu Müdürü Fuat Bayramoğlu, okul hakkında bilgiler verdi. Bayramoğlu, hayırseverlere teşekkür ederek, “Bolu’nun, kolej havasında olan bir okuluyuz. Okulumuzun kolej olma vasfının yanında birçok eksiğimiz vardı. Bir takım yenilikler yapmak için dostlarımıza başvurduk ve şuanda okulumuz, Bolu’nun en güzel okulları arasındadır. Siz hayırseverlerin sayesinde, dar bütçe ile çok büyük işler yaptık”ifadelerini kullandı.

Bayramoğlu’nun konuşmasının ardından oyun sınıfının açılışı için kurdele kesildi. Hayırseverler, oyun sınıfında bulunan oyunlar hakkında öğretmenlerden bilgi aldılar.

Editör: TE Bilisim