Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Bolu Belediyesi'nin düzenleyeceği "Atatürk'ün sevdiği türküler ve Cumhuriyet" konserinde, en sevdiği türkülerle anılacak. Seksen beş kişilik dev koronun sahne alacağı konsere gitmek isteyenler için şehir merkezinden ücretsiz araç kaldıracak. Belediye Başkanı Tanju Özcan tüm Bolu halkını 'Cumhuriyet' konserine davetli etti.

Bolu Belediyesi, Cumhuriyetin kurucusu, çağdaş Türkiye’nin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk anısına 14 Kasım Perşembe günü “Atatürk’ün sevdiği türküler ve Cumhuriyet” konseri düzenleyecek.

DEV KORO EN SEVDİĞİ TÜRKÜLERİ SÖYLEYECEK

Bolu Belediyesi ve İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Müziği korosunun sahne alacağı konser, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Bordo Salon’da saat 19.30’da başlayacak. Konserde 85 kişilik dev koro, şef Tahsin Arslan yönetiminde Mustafa Kemal’in en sevdiği türküleri ve marşları seslendirecek.

ÜÇ NOKTADAN ÜCRETSİZ ARAÇ KALDIRILACAK

Gerçekleşecek özel konser için Bolu Belediyesi şehir merkezinden üniversiteye ücretsiz araç kaldıracak. Konsere gitmek isteyen vatandaşlar konser günü saat 18.30’da merkez duraklar, Kızılay Parkı önü ve Kalıcı Konutlar Carrefour market önünden kalkacak otobüslerle konsere ücretsiz gidebilecekler.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN BOLULULARA DAVET

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gerçekleşecek anlamlı konsere tüm Bolu halkını davet etti.

Editör: TE Bilisim