Bolu TSO’da seçim heyecanı sona erdi. Seçim sonunda tekrar güven tazeleyen Türker Ateş ve yeni Meclis Başkanı Halit Ergül yaptıkları açıklamalarla birlik beraberlik mesajları verdiler.    

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş 

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen seçim sonunda tekrar Oda Başkanlığına seçilen Türker Ateş, Bolu’yu daha ileriye götürmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Seçim yarışının çok güzel geçtiğini ifade eden Ateş, “Türkiye’de olduğu gibi Bolu’da da bir seçim gerçekleşti. İki liste yarıştı. Karşı tarafta Emin ağabey vardı. Biliyorsunuz, Emin ağabeyimiz Bolu’ya çok büyük hizmetler veren bir başkanımız. Çok güzel bir yarış oldu. Biz bu yarışı önde kapattık ama Meclis olarak bu yarışı unutuyoruz. Hep beraber el birliği ile Bolu’yu daha ileriye götürmek için çalışmalar yapacağız. Devam eden projelerimizi tamamlayacağız. Yeni projelerimizi ortaya çıkaracağız. Bu konuda da Emin ağabeyin engin deneyimlerinden, bilgilerinden de faydalanmak istiyoruz. Bolumuza, iş dünyamıza hayırlı, uğurlu olsun. Meclis üyelerimizi de tekrardan kutluyorum, bize destek verdikleri için” diye konuştu.

Üyelerin desteğini alarak Bolu Ticaret ve Sanayi Odasının yeni Meclis Başkanı seçilen Halit Ergül’de Bolu için çalışacaklarını söyledi. Ergül, “38 kişilik bir meclis gurubumuz bizi takdir etmişler. Çoğunluk olarak meclis başkanı olarak görmek istediler. Sağ olsunlar hepsine tek tek teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki dönemde de ticari hayatımızla bir arada biraz daha ileri taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yeni projeler üretip, arkadaşlarımızdan gelen fikirlerle Bolumuzu biraz daha ileri taşımaya çalışacağız” dedi.

 

Editör: TE Bilisim