TBMM Dilekçe Komisyonu Alt Komisyon Başkanı Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, komisyon üyeleri ile birlikte bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çanakkale’ye gitti.

Haber: Aslı Akış

TBMM Dilekçe Komisyonu Alt Komisyon Başkanı Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Sosyal kooperatifçilik kapsamında israfın önlenmesine yönelik uygulamaların Araştırması ve yaygınlaştırılması alt komisyon Üyeleri Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Yasama Uzmanı Akif Celal Kocaoğlu, Uzman Yardımcısı Eray Mındız, Memur Bahar Özkan, Büro görevlisi Suat Tokgöz ve Teknisyen Ümit Uzel, Çanakkale programı kapsamında ilk olarak Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nun da bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, Alt Komisyon Başkanı Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Komisyon Üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Yapılan görüşmelerin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Vali İlhami Aktaş, TBMM Dilekçe Komisyonu Alt Komisyon Başkanı Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve komisyon üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

“GÖRÜŞMELER YAPILDI, İSTİŞARELERDE BULUNULDU”

Aydın ve komisyon alt üyeleri daha sonra akademisyenler, ilgili kamu kurumlar ve faaliyet gösteren kooperatiflerin temsilcileri ile bir araya geldi. Burada kooperatifler ile ilgili neler yapılabileceği konusunda görüşmeler yapıldı, istişarelerde bulunuldu.

Programın ikinci gününde TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Belma Satır ile birlikte Çanakkale'de faaliyet gösteren 3 kooperatifi yerinde inceleyerek çalışmalarına devam eden Aydın ve üyeler çalışmalara katkı sağlaması adına fikir alış-verişi yaptı.

Editör: TE Bilisim