AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Arzu Aydın, beraberinde Partililerle birlikte Sağlık Mahallesi Pazarını ve Dodurga Mahallesinde seçim kampanyası çalışması gerçekleştirdi.

Partililerle birlikte Sağlık ve Dodurga Mahallesinde kapı kapı dolaşarak sıkmadık el bırakmayan Arzu Aydın, mahalle sakinlerinden Güçlü Türkiye'nin yoluna devam etmesi için 24 Haziran tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçiminde AK Parti'ye destek olmalarını istedi ve halktan “devam” sözünü aldı.

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Arzu Aydın, Dodurga Mahallesi çalışmasından sonra yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bugünde evvela Sağlık Mahallesindeki Pazar yerimizi ziyaret ettik. Hem arkasından ekiplerimizle beraber Dodurga Mahallesindeyiz. Çok kalabalık bir teşkilat grubuyla hamdolsun yine sahalardayız. Yine halkımızla beraberiz. Bugün yine hem cinslerimizle alakalı, Ak Parti iktidarında var olan gelişmelerle ilgili bilgi vermek isterim. Biliyorsunuz kadınların iş gücü artırımını en çok etkileyen eğitim düzeyidir. Özellikle Ak Parti iktidarında Yüksek Öğrenim seviyesinde önemli bir yükseliş gerçekleşmiştir. Üniversite mezunu kadınlarda iş gücü eğitimine katılım bugün itibariyle %70 oranındadır. Nitekim Cumhurbaşkanımız sunumunu yaptığı seçim beyannamesinde 2023 yılına kadarki hedeflerimiz içinde kadınların iş gücüne katılım oranının %40 seviyesine çıkarmak olduğu açıkça beyan edilmiştir. Yine biliyorsunuz annelik bizler için çok önemli. Çalışan kadınların çalışma hayatını düzenleyen, iğleştiren ve uygulamalarda Ak Parti iktidarında gündeme gelmiştir. Analık izninin bitiminden itibaren birinci çocuk için 2 ay, ikinci çocuk için 4 ay, üçüncü çocuk için 6 aya kadar hem ücretli hem de yarı zamanlı çalışma hakkı, hem de çalışan ebeveynlere çocukları ilköğretim çağına gelinceye kadar her bir çocuk için kısmi süreli çalışma imkânı tanınmıştır. Ak Partinin kadınlara yönelik hizmeti artarak devam etmektedir. Bir kadın Milletvekili adayının Bolu’nun siyasi tarihinde ilk defa gösterilmiş olması, bunun en önemli göstergelerinden biridir. Aynı dili konuştuğumuz, aynı dertleri paylaştığımız, tüm kadınların haklarının ve geleceklerin daha güzel olması için onlarla beraber kol kola Ankara’ya Meclise yürümek yolundaki hedefimiz, idealimiz onların gücüyle ve desteğiyle devam etmektedir” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim