AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu’da Ekim ayı sağlık alanındaki yeni hizmetleri açıkladı.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın; suçlara maruz kalarak mağdur olan çocukların tekrar tekrar mağdur edilmemesinin amaçlandığı, bu sebeple her türlü işlemlerinin tek merkezden yapılacağı ve Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet verecek olan Çocuk İzlem Merkezi’nin (ÇİM) Bolu ilinde faaliyete geçmek üzere olduğunu daha önce Bolu halkına ilettiklerini, şimdi de tam tarihin 1 Ekim olarak belirlendiğini söyledi.

Çocuk İzlem Merkezi’nin (ÇİM) 1 Ekim’den itibaren hizmete başlayacağını belirten Aydın, bu merkez sayesinde çocukların mağduriyetlerinin en aza indirileceğini belirtti.

AK Parti Bolu Milletvekilli Arzu Aydın ayrıca; “Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmet vermeye başlayan ve tüm bölgeye hitap eden  İnme Merkezi’nin ardından 1 yataklı 5 cihazlı Uyku Laboratuvarının hizmete girmesi bu alanda da hizmet bekleyen hastalarımız için sevindirici bir gelişme.” dedi.

Aydın; “İlimiz için sağlık alanında yaptığımız yoğun çalışmalar ve hükümetimizin de desteği ile ilimize Çocuk İzlem Merkezi (ÇİM), İnme Merkezi ve Uyku Laboratuvarı gibi önemli hizmet alanlarını kazandırdık. Dileğim, tüm bu alanlarda hizmet alacak vatandaşlarımızın acil şifa bulmasıdır. Herkes bilmelidir ki, vatandaşlarımız için her alanda olduğu gibi sağlık alanında da daha nice gelişmeleri ve hizmetleri ilimize kazandırmaya devam edeceğiz. Bu çalışmaları beraber yürüttüğümüz; İl Başkanımız Nurettin Doğanay’a, Milletvekili arkadaşım Fehmi Küpçü’ye, Sağlık İl Müdürümüz Muhammed Emin Demirkol’a ve bakanlığımıza teşekkür ederiz” dedi.

Editör: TE Bilisim