AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası kapsamında, birer maaşlarını bağışladıklarını duyurdu.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na bir destek de AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’den geldi.

Aydın ve Küpçü, yaptıkları açıklama ile “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na birer maaşlarını bağışladıklarını duyurdu.

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemiz ve ilimiz; Kovid-19 salgını ile mücadelede, etkilerini en aza indirilebilmek için tüm kurumlarıyla beraber var gücüyle çalışmaya devam etmektedir. Cumhurbaşkanımız SN. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bütün kurumlarımız özveri ile çalışırken, vatandaşlarımızın da bilinçli ve sıkı bir şekilde tedbirleri uygulaması süreci rahatça atlamamız için en önemli gücümüz olmaktadır.

 “MİLLET DAYANIŞMASININ EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ GÖSTEREN BİR MEDENİYETE SAHİBİZ”

Bizler asırlardır önümüze çıkan her engelde, en zor zamanlarda millet olarak dayanışmanın en güzel örneklerini tüm dünyaya gösteren bir medeniyete sahibiz. Bu amaçla Sn. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlayan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyasına AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu AYDIN ve Fehmi KÜPÇÜ olarak birer maaş katkıda bulunuyoruz. Bugüne kadar kampanyaya destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, imkân sahibi tüm vatandaşlarımızın bu kampanyaya destek olmasını gönülden rica ediyoruz.

Editör: TE Bilisim