İsimler değişiyor, görüntü değişmiyor. Her sene onlarca transfer, harcanan milyonlarca para.  Sonuç kümede kalma mücadelesi veren Boluspor. Sezon başından bu yana iki teknik direktör, yirmiden fazla futbolcu, toplanabilen 19 puan. Bunca zamandır her futbolcu 1 puan kazandırabilmiş olsa ligin dibine demir atmamış bir Boluspor'u izleyebilirdik. Teknik heyetin oyuna katkıları yok denecek kadar az, herkes gibi izlemekle yetiniyorlar.

İstikrarlı ilk 11 yok. Oyuna müdahaleler maçları kurtarabilecek tarzda hamleler değil. Artık bir değişim, sinerji gerekiyor. Reha hoca ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür edilip, yollar ayrılmalı, geleceğin takımı dizayn edilmeli.

Bu kulübü geçmişte ligde tutan, Türkiye şampiyonlukları, finalleri olan teknik direktörler, alt yapı oyuncularımız, farklı kategorilerde farklı şehirlerde görev yapan kendi değerlerimiz milyonlarca para harcanan ekiplerden, futbolculardan daha başarılı olacaktır.

Önceki senelerde yaşayarak gördük, test ettik. Macera aramaya gerek yok. Bu sene ligde kalmaya çabalıyoruz ama geleceği de heba etmeyelim. Kendi değerlerimize güvenelim, yetkiyi verelim, gelecek seneleri kurtaralım. Aksi takdirde gidişat çok kötü.