Sezon boyu aynı senaryoyu izledik. Boluspor takımı bir ileri bir geri hareket ederek ligi tamamlayacak gibi. Geçen hafta deplasmanda alınan Altay galibiyeti aslında oyun anlamında çok fazla değişiklik ortaya konulamadığını göstermişti. Rakip takımın çok net pozisyonları vardı, değerlendiremediler, kaybettiler.

Ümraniye takımı fırsatları değerlendirdi, galip geldi.

Bolusporlu futbolcular mental olarak ligi bitirmişler, motivasyon sıfır bile değil, bu çok net görünüyor fakat bu kadar kötü mücadele hiçbir takımın formasına yakışmaz.

Maç 4-1'e geldikten sonra rakip ileride baskı yapıp gol arıyorken, geride olan Boluspor sanki skor olarak farklı bir şekilde öndeymiş edasında oyun sergiliyor.

Hangi tekniği, hangi taktiği, hangi oyuna hangi müdahaleyi yazalım.

Baştan sona başarısızlık.

Ligde kalmak başarı olarak görülüyorsa, o vakit bambaşka bir konuyu değerlendirmemiz gerekir ama artık Boluspor ligde düşmeme mücadelesi veren bir ekip kimliğine büründü. Mevcut teknik heyet ve futbolcu kadrosu ile önümüzdeki sezonda da aynı senaryoyu izleriz. Teknik ekibe ve önümüzdeki sezon için oynayabilecek 4-5 futbolcu haricindeki futbolculara teşekkür edilip, yollar ayrılmalı. İzlediğimiz tablo Boluspor'un marka değerine yakışmamakta.