Ticaret ve Sanayi Odası ile Aytemiz Petrol akaryakıt istasyonu işletmecisi Hamamcıoğlu Sağlık Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. arasında imzalanan bir protokol ile Oda üyelerine Aytemiz Petrol’den indirim kartı ile yapacakları akaryakıt alışverişlerinde %3 ile % 7 arasında indirim kolaylığı sağlandı.

Ticaret ve Sanayi Odası, çeşitli ürün ve hizmet alanlarında üyelerine indirimler sağlayan anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Son olarak, Aytemiz Petrol ile bir protokol imzalanarak Oda üyelerine akaryakıt ürünlerinde indirim olanağı sunuldu.

Yapılan protokol kapsamında, TSO’ya üye firmalar, Odadan alacakları indirim kartları ile Aytemiz Petrol akaryakıt satış istasyonundan yapacakları akaryakıt alışverişlerinde, geçerli pompa fiyatları üzerinden kurşunsuz benzin 95 oktanda % 3, motorin ve Euro dizelde ise % 5 indirimden yararlanacak. Ayrıca AYT otomasyon bağlantısı yaptıran üyelere ise indirim oranı kurşunsuz benzin 95 oktanda % 4, motorin ve Euro dizelde ise % 7 olarak uygulanacak.

TSO Genel Sekreteri İsmail Gören, Oda olarak düzenli biçimde çeşitli sektör ve hizmet alanlarında Oda üyelerine indirim sağlayan protokoller yapmaya devam ettiklerini belirterek, bu protokollerden bir yenisini, akaryakıt ürünleri konusunda Aytemiz Petrol ile yaptıklarını söyledi. Gören, protokolün Oda üyelerine hayırlı olmasını diledi ve yine bunun gibi çeşitli sektörlerde ürün ve hizmetlerinde Oda üyelerine indirim sunmak isteyen firmaların Oda Genel Sekreterliği ile iletişime geçebileceklerini bildirdi.

Editör: TE Bilisim