Veteranlar futbol turnuvasında son iki haftaya girilirken, B grubunda Saray 2 Beyzade uzak ara liderliğini sürdürürken, ilk üç belli olurken dördüncü takım olmak için büyük bir yarış var.

Saray 2 Beyzade:7 Press14:3

Veteranlar futbol turnuvasında akşamın ilk karşılaşmasında Saray 2 Beyzade ile Press14 takımları arasında oynandı. Liderlik koltuğunda oturan Saray 2 Beyzade takımı artık ikinci turda eşleşecek rakibini bekliyor. Press14 takımı ise zorlu rakibi le karşı karşıya gelirken onlarda son iki haftada alacakları puanlarla adını ikinci tura yazdırmak istedi. Karşılaşmada bir hayli eksik kadrosu bulunan Press14 takımı sahada sonuna kadar mücadele ettiğini göstermiş oldu. Turnuvanın başlaması ile birlikte şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösterilen Saray 2 Beyzade takımı grup karşılaşmalarını yenilgisiz tamamlamak istiyor. Press14 karşısında Saray 2 Beyzade takımı rakibini 7-3 ile geçerken Saray 2 Beyzade oynadığı 6 karşılaşmayı kazanmayı bildi.

Güç Harfiyat Hisarspor:7 Güzelsur İnşaat:3

Turnuvanın bir diğer tecrübeli takımı Güç Harfiyat Hisarspor ikinci tur için büyük bir avantaj elde etti. Güzelsur İnşaatla karşılaşan ve rakibini 7-3 ile geçen Güç Harfiyat Hisarspor ikinci tur için büyük bir avantaj elde etti.

Gerede Çakırlar Deri:4 Tuncaylar Madencilik:0

Gerede Çakırlar Deri ile Tuncaylar Madencilik arasında oynanan karşılaşmada Gerede Çakırlar Deri sahanın tek hakimiydi. İlk 4’ün en iddialı takımları arasında yer alan Gerede Çakırlar Deri, Tuncaylar Madencilik karşısında karşılaşmayı 4-0 kazandı.

HTS Dizayn:7 Taşkesti:0

Taşkesti ile HTS Dizayn arasında oynan karşılaşmada HTS Dizayn sahanın etkili takımıydı. HTS Dizayn, karşılaşmayı 7-0 kazanmasını bildi.

Editör: TE Bilisim