Yine kaybettik.

Bu sözü haftalardır kullanıyoruz.

Kötü sonuçların peşinden sakatımız çok, cezalı oyuncumuz vardı. Açıklamalarını sürekli dinliyoruz. Bahanemizin çok olduğu, sahada Bolusporun yok olduğunu görüyoruz.

Fakat hiçbir zaman bu takım neden kötü sonuçlar alıyor? Sorusunu soramıyoruz. Sonuçları sürekli bir tarafa yıkarak haftayı kapatıyoruz.

Bolusporda ciddi anlamda sıkıntılar olduğu görülüyor. Takım yorgun. Oyundan çabuk düşüyor. Etkili bir mücadele göremiyoruz. Yaşanan bunca sakatlığın sebeplerini Sait hoca cevabını vermelidir. Kendi sahamızda bu kadar puan kaybını yaşamamızın bir açıklaması mutlaka olmalıdır.

Oyun anlamında çok iyi olmadığımızı görüyoruz. Bu da sonuçlara yansıyor. Birkaç sakatlık ve cezalı oyuncu olması sonucu takım kuramıyoruz. Hal böyle olunca alınan sonuçlarda gündem bu oluyor.

Fakat ceza alan bir oyuncu iki hafta sonra oynamayıp idmanda sakatlanıp bu maçta yoksa mutlaka sorgulanmalıdır. Ve kafasında artık Boluspor yoktur. Sizi bilmem ama ben en böyle düşünürüm.

Daha düne kadar ilk iki adına iyi işler yapan takımdık. Artık Boluspor kalan üç maçtan iyi sonuçlar alıp devreyi ilk altı içinde bitirir ifadesi kullanılıyor. Hedefe giderken iç sahada yaşanılan puan kayıplarını çok arayacağız. Bu kötü tabloyu pozitife çevirmek için kalan üç maçı bekliyoruz.

Alınan sonuçlardan sonra bu sene o sene seslerinin yerini yine mi? olmayacak korkusu sardı.

İç sahada yaşanan puan kayıpları son bulduğu zaman farklı şeyleri konuşabiliriz. Kalan üç maç sonucu bize daha net bir tablo ortaya koyacaktır.

İYİ HAFTALAR…