Bahçeşehir Koleji Bolu Kampüsü, düzenlenen tören ile açıldı. 2020-2021 eğitim-öğretim yılında eğitim hayatına başlayan kampüste, anaokulu ve 1’nci sınıf öğrencileri ders başı yaptı.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Türkiye’nin 63 ilinde 136 kampüsüyle; anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi ve fen lisesi kademelerine eğitim veren, alanında uzman eğitim kadrosuyla yeni nesil eğitime öncülük eden Bahçeşehir Koleji’nin Bolu Kampüsü, 2020–2021 eğitim-öğretim yılında açılışı yapılarak öğrencileri ile buluştu.

Karaköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Bahçeşehir Koleji Bolu Kampüsü, Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı karar doğrultusunda ilk etapta anaokulu ve 1’nci sınıf öğrencileri ile ders başı yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda, pandemi nedeniyle hijyen ve mesafe kurallarına uyulan kampüste, öğrencilerin kullandığı alanlar sık sık dezenfekte edilirken, gün içinde öğretmenler ve öğrencilerin ateşi sık sık ölçülüyor.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreninde, Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Suna Özçelik bir konuşma gerçekleştirdi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİ OKULLARA ALABİLMEK İÇİN BÜTÜN TEDBİRLERİ ALDIK”

Yeni eğitim-öğretim yılında Bahçeşehir Koleji olarak tüm tedbirlerin alındığını belirten Özçelik, “2020-2021 eğitim-öğretim yılını, kısmen de olsa açmanın mutluluğu içerisindeyiz. Uzun zamandır özlemle beklediğimiz okulumuza kavuşmuş bulunmaktayız. Pandemi sürecinde başlayan yeni eğitim-öğretim yılı, online eğitimi hayatımızın merkezi haline getirmiştir. Bizler Bahçeşehir koleji olarak yeni normale, zaten 10 yıldır temelini attığımız eğitim sistemi ile hazır bulunuyorduk. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ilim ve Fen’in çalışma merkezi okuldur. Bizler de sizleri okullara alabilmek için bütün tedbirleri aldık. Sayın velilerimiz, bizler emanet ettiğiniz öğrencileri en iyi şekilde yetiştireceğimizden kuşkunuz olmasın” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Bahçeşehir Koleji Bolu Kampüsü Sportif Faaliyetler Sorumlusu Aytaç Yıldırım ve Beden Eğitimi Öğretmeni Edanur Öztürk tarafından öğrencilere sabah sporu yaptırıldı.

Öğrenciler, sosyal mesafe kuralına göre tek tek sınıflarına alınarak, 2020-2021 eğitim-öğretim yılının ilk dersi yapıldı.

Editör: TE Bilisim