Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi günlerinde, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi akademik birikimini canlı yayınlarla bir dizi konferans, söyleşi ve toplantılarla kamuoyuna sunacak.

Bu kapsamda düzenlenen ‘COVID-19 Canlı Yayın Toplantıları’na, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğretim üyeleri, beş ayrı canlı yayında konuk olarak katılacaklar.

İlk toplantı; 21 Mayıs 2020 Perşembe akşamı saat 21:00’de gerçekleşti. Prof. Dr. Fatma Sırmatel moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda Sırmatel, “Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Görüşü ile Covid-19” sunumunu da yaptı. Diğer konuklar; Dr. Öğr. Üyesi Emine Özsarı sunumunda “Göğüs Hastalıkları Uzmanı Görüşü ile Covid-19” ve Dr. Öğr. Üyesi Kaan Çelik sunumunda “Acil Tıp Hekimliği Görüşü ile Covid-19” konularını işledi..

Toplantılar; BAİBÜ Kariyer Planlama Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin hazırladığı “Covid-19’lu Günlerde Kariyer Etkinlikleri” kapsamında; 27 Mayıs saat 20.00’de BAİBÜ Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Arzu İlçe “Başarılı Bir Kariyer Yolculuğu”, aynı gün saat 20:30’da Sağlık Bilimleri Fakültesi Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım “Mindfulness”, 3 Haziran saat 20:00’de Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Hamit Coşkun’un Etkin çalışma ve Öğrenme: Mutlu Bir Yaşamın Anahtarlarına Ulaşma” sunumlarıyle devam edecek. Ayrıca 28 Mayıs saat 20:00’de İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Tabakoğlu tarafından da “Salgın ve Dini Değerler” konusunu ele alınacak.

Canlı yayınlar ilgili linklerde kaydedilerek sürekli erişime açık olacak.

Editör: TE Bilisim