Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, öğrenci ve mezunlarının iş/staj ilanları ile kariyer etkinliklerine kolayca ulaşabilecekleri ve profesyonel kariyer danışmanlığı alabilecekleri “Yetenek Kapısı” platformunu hizmete sundu.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nce hayata geçirilen proje ile BAİBÜ öğrencisi ya da mezunu olanlar, sisteme kayıt yaptırması halinde iş/staj ilanları, etkinlikler ve duyurulardan haberdar olabilecek.

Öte yandan BAİBÜ mezunu ya da öğrencisi olarak Yetenek Kapısı platformuna katılanlar, çevrimiçi olarak profesyonel kariyer danışmanlığı alabilecek.

“FARKLI KARİYER İMKÂNLARINA ERİŞİMİNİZİ KOLAYLAŞTIRMAYI ÖNEMSİYORUZ”

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı;

Eğitiminizin yanında kariyer gelişiminize destek vermek ve farklı kariyer imkânlarına erişiminizi kolaylaştırmayı önemsiyoruz. Bu doğrultuda üniversite kariyer merkezimiz iş/staj ilanları ve kariyer etkinliklerinden haberdar olup kolayca başvurabileceğiniz ve profesyonel kariyer danışmanlığı alabileceğiniz çevrimiçi platform olan  “Yetenek Kapısı”nı hizmetinize sunmuştur.

Öğrenciliğiniz ve hatta mezun olduktan sonra da sizlere sunduğumuz kariyer fırsatlarından faydalanabilmeniz için https://www.yetenekkapisi.org/login adresi üzerinden sisteme dâhil olmanızı öneriyoruz.

Yetenek Kapısı ile ilgili detaylı bilgi almak için ekteki dokümanları inceleyebilir ve Kariyer Merkezini ziyaret edebilirsiniz. İlanlar, etkinlikler ve duyurulardan en önce haberdar olmak için Yetenek Kapısını düzenli olarak ziyaret etmenizi önerir, ihtiyacınız olduğu her zaman Kariyer Merkezimizden destek alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.”

 

Editör: TE Bilisim