Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Toy ve heyeti, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol törenine; Üniversitemiz adına İşveren Temsilcileri olarak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Genel Sekreter Murat Tok, İdari ve Mali İşler Daire Başkan Vekili Mustafa Demirel, Personel Daire Başkanı Mustafa Tanrıkulu, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mustafa Güç ve Döner Sermaye İşletme Müdür Vekili Yalçın Ertekin ile Sendika Temsilcileri Genel Sekreter Doğan Alıç, Hukuk Müşaviri Av. Kadir Atıcı, Bolu İl Başkanı Harun Ceylan, İş Yeri Temsilcileri Selma Sert ve Özgür Güldür katıldı.

Rektör Alişarlı nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Hakan Toy ve heyetine teşekkür etti. Rektör Alişarlı ve Genel Başkan Toy karşılıklı olarak hediye takdiminde bulundular.

Sağlık Bakanlığı’na bağlı kurum ve kuruluşlarda ilk defa açıktan alım ile istihdam edilecek kadrolu işçilerin yer alacağı 17 No’lu Sağlık ve Sosyal Hizmetler İş Kolu’na giren BAİBÜ personelini kapsayacak olan protokol; düzenli ve verimli çalışmayı sağlamak, üretimi artırmak, işçi ve işverenin hak ve menfaatlerini dengelemek, iş barışını sağlamak ve ihtilafları uzlaştırıcı yollarla çözüme kavuşturmayı hedefliyor.

Editör: TE Bilisim